Слава Дьомін пригадав, як пройшов один з його днів народження з Віктором Павліком: “Я бачив його “шикидим”

Відомий український телеведучий пригадав, як святкував з Віктором Павліком день народження. Знаменитість розповів про курйозну ситуацію під час відпочинку в сауні

Слава Дьомін, відомий український телеведучий, святкує свій день народження наприкінці літа – 29 серпня. Нещодавно знаменитість записав інтерв’ю для свого ж шоу “Слава +”, в якому пригадав смішний випадок, який стався в один з його днів народження. Тоді на свято завітав популярний співак Віктор Павлік і влаштував справжню веселу вечірку. Дьомін зізнався, що про ту ситуацію вони з колегою пригадують досі.

Відомий український телеведучий пригадав смішний випадок зі свого дня народження
Відомий український телеведучий пригадав смішний випадок зі свого дня народження

Український ведучий розповів, що це сталось у Тернополі, проте, коли саме відбувся курйоз, уточнювати не став. Слава Дьомін пригадав, що запросив тоді своїх друзів відсвяткувати день народження в сауні, а того самого дня в місті опинився й Віктор Павлік. Ведучий запросив свого колегу по шоубізу на святкування дня народження.

Колись у мене був день народження, це був Тернопіль. Ми постійно згадуємо цю історію з ним. Він був теж у Тернополі, він прийшов до мене на день народження

– розповів Слава Дьомін.

У сауні, пригадав український ведучий, був великий басейн, в якому дуже захотілось поплавати Віктору Павліку. Оскільки знаменитість був запрошений на день народження несподівано, він не взяв з собою всіх необхідних для відпочинку в сауні речей, тому й плавок для купання в артиста не було. Тоді Слава Дьомін запропонував музиканту поплавати в шортах, але Віктор Павлік не захотів обмежуватись шортами.

Слава Дьомін пригадав, як святкував день народження з Віктором Павліком
Слава Дьомін пригадав, як святкував день народження з Віктором Павліком

Тоді, розповідає відомий український телеведучий, Віктор Павлік повністю зняв одяг і пішов купатись. Слава Дьомін з усмішкою пригадує той випадок, оскільки на його день народження не просто прийшов легендарний український співак, а ще й голяка плавав у басейні.

Я бачив “шикидим” Віктора Павліка

– зі сміхом зазначив Дьомін.

Нагадаємо, що відомий український телеведучий Слава Дьомін 38 років тому народився у Львові. Виріс знаменитість також у культурній столиці, а пізніше почав будувати кар’єру в столиці. До слова, справжнє ім’я зірки – Віктор.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини