“Мамі зарядили в ніс”: 33-річна Ксенія Мішина розповіла, як проводить час з сином – екстремальні розваги

Українська актриса зізналась, як розважає свого 10-річного сина. Платон потягнув свою маму на доволі екстремальні та навіть небезпечні розваги. Мішина поділилась кадрами

Відома українська актриса Ксенія Мішина не лише популярна та успішна артистка, а й любляча мама. Знаменитість сама виховує свого 10-річного сина Платона, а, судячи з особистого блогу Мішиної, в них з дитиною дуже довірливі стосунки. Зіркова мама часто возить свого сина на відпочинок, змалку показує Платону світ та приділяє йому максимум уваги.

Разом з тим, виховує Ксенія Мішина свого сина справжнім чоловіком. Вже у 10-річному віці хлопець в будь-який доступний спосіб намагається порадувати свою найріднішу людину – дарує мамі приємні презенти, водить на прогулянки та поводить себе як джентльмен.

Ксенія Мішина та її син Платон проводять разом дуже багато часу
Ксенія Мішина та її син Платон проводять разом дуже багато часу

Цього разу зірковий син запросив свою маму у розважальний комплекс на батути. В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Ксенія Мішина розповіла про те, чим займалась з сином у вихідні. Ба більш, українська актриса ще й поділилась веселими кадрами з місця розваг.

Мішина розповіла, де була з сином цієї суботи
Мішина розповіла, де була з сином цієї суботи

Варто зазначити, що на батутах стрибав не лише Платон, а і його мама – Ксенія Мішина не залишалась осторонь. Попри свою ідеальну фізичну форму та постійні заняття спортом, зірці таки завдання перестрибувати перешкоди здалось дещо важким. Спритний і молодий Платон впорався зі всіма перешкодами без будь-яких проблем, а ось Ксенія Мішина навіть іронічно з себе посміялась, зазначивши, що все виглядає так, ніби вона – “лузер”.

Ксенія Мішина на батутах зі своїм сином
Ксенія Мішина на батутах зі своїм сином

Попри те, що розвага, на перший погляд, здається невинною та навіть простою, насправді такі комплекси батутів є доволі небезпечною розвагою. Звісно, все заздалегідь продумано творцями цих розваг, проте ніхто не виключає ризику отримати на таких батутах травму, оскільки іноді доводиться стрибати з висоти або проходити доволі небезпечні перешкоди. В один момент Ксенія Мішина навіть отримала в ніс… Проте, додала актриса, все було добре.

Українська актриса показала екстремальні розваги з сином
Українська актриса показала екстремальні розваги з сином

Загалом, Ксенія Мішина та її син Платон, хоч і небезпечно, але дуже весело провели разом час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини