“Ви що, палили в туалеті?”: Євген Кошовий розповів, як випадково викликав пожежну службу в Америці

Євген Кошовий під час зйомок у проєкті "Чемпіонат світу по історіям" розповів кумедний випадок з життя, як до нього в готель приїхали пожежники.

Все активніше розвивається інтернет-простір, що переповлений багатьма проєктами та шоу, в яких беруть участь зірки українського шоу-бізнесу. Цього разу на шоу “Чемпіонат світу по історіям” завітали Євген Кошовий та Андрій Бєдняков, що розповідали про себе кумедні та неочікувані історії. Кошовий розповів про його поїздку до Америки разом з “Лігою сміху”.

Вони зупинилися в одному з готелів міста Нью-Йорк та вирішили перед виходом трішки подрімати. Чоловікові захотілося піти до вбиральні. Я тільки зайшов, ще не встиг зробити нічого, аж тут спрацювала пожежна сигналізація.

“В мене питають що я наробив, а я нічого не робив!”, – каже Кошовий.

Євген Кошовий розповів, як випадково викликав пожежників в Америці
Євген Кошовий розповів, як випадково викликав пожежників в Америці

Аж раптом, бачимо, що перекривається дорога, їдуть пожежники і до нас через деяки час підіймається пожежник, а ми вже збирались всі виходити на виступ. На ньому було все обмундирування, серйозний дядько, який підіймався на 30 чи 35 поверх, щоб перевірити, чи все добре. Чоловік запитав, чи не палили в номері цигарки, але Євген все виправдовував.

“Ні! Ніякого паління, лише в туалет хотів сходити”, – відповів Євген.

Цей пожежник, в свою чергу, обдивляється приміщення і бачить, що все добре. Прибігає хлопчик, який вже ремонтував перед цим той датчик, бо він спрацьовував, але ніхто не приїхав і розповідає, трапилася помилка і це несправність датчика в готелі. Ситуацію було швидко вирішено, вибачились за несправність датчика в номері, але цей випадок Кошовий запам’ятав на все життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини