Дружина Євгена Кошового показала їхню малечу: вже давним-давно виросла та не слухається батьків

Ксенія Кошова у своєму Інстаграмі показала, як підросла її донька Варвара. За словами підписників, дівчина стала дуже жіночною та елегантною.

15 січня, Варварі Кошові, доньці відомого українського гумориста Євгена Кошового, виповнилося 16 років. На цю важливу подію мама дівчини, Ксенія Кошова, вирішила поділитися новими фотографіями та показати, як виглядає Варвара на порозі підліткового віку.

На своїй сторінці в Instagram Ксенія опублікувала світлину, на якій підліток позує в стильній піжамі від бренду, який є творінням самої мами. Ця фотографія вразила шанувальників своєю свіжістю та стилізованою елегантністю.

Багато фоловерів Ксенії залишили вітальні коментарі та побажання юній Варварі. Безсумнівно, підлітковий вік – це час змін та відкриттів, і Варвара здебільшого уникає агресивного присутності в соцмережах, обираючи спокійну та урівноважену позицію.

В
Варвара Кошова відсвяткувала день народження 

Варто відзначити, що мама дівчини, Ксенія Кошова, залишила коментар, розкриваючи плани своєї доньки на майбутнє. За її словами, Варвара, хоч і не має наміру розвивати власну модельну кар’єру в найближчому майбутньому, виявляє інтерес до вокалу та акторської майстерності.

Таким чином, на фоні святкування 16-річчя Варвари Кошової виникає цікавість, куди її таланти приведуть у майбутньому. Ця молода особистість вже сьогодні залишає свій слід в світі стилю та елегантності, а її амбіції в галузі мистецтва обіцяють нам багато цікавих вражень від майбутніх творчих досягнень.

Нагадаємо, що нещодавно батько дівчини, Євген Кошовий, розповів про труднощі комунікації із юною Варварою. Чоловік зазначив, що найбільш складно знайти правильний компроміс та не образити доньку-підлітка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини