Андрій Данилко-Сердючка розповів, що буде робити в Москві через 50 років: “Піду на кладовище”

Андрію Данилку, власнику образу Вєрки Сердючки та ще багатьом зіркам українського шоу-бізнесу заборонили в'їзд до росії на цілих 50 років. Чоловік розповів, що буде робити, як заборона закінчиться.

Український артист Андрій Данилко не зможе приїхати до росії через санкції, які на нього та ще багатьох українських артистів наклала влада цієї країни. Чоловікові не можна 50 років в’їжджати на територію росії, але для італійських журналістів Андрій Данилко розповів, що зробить перший ділом, коли мине 50 років заборони.

Андрій Данилко розповів, що буде робити в Москві через 50 років
Андрій Данилко розповів, що буде робити в Москві через 50 років

Перше, що зробить Андрій Данилко, піде на пошуки могили путіна, щоб подивитися, що з ним стало.

“Мені буде 98 років, коли заборона на в’їзд пройде. Я приїду до москви і піду до путінської могили”, – каже чоловік.

Нещодано чоловік був вкрай обурений тим, що його образ використовують для фейкових виступів. Росією ширилися чутки, що Вєрка Сердючка приїде з концертом до країни-терориста в Хабаровський край. Казали, що це буде приватна вечірка і концерт для близького кола знайомих людей. Чоловік опублікував відповідну інформацію про те, що це брехня, звинувативши російських пропагандистів в наклепі.

“Ви що, геть здуріли?”, – написав Данилко.

Андрій Данилко роповів, що зробить першим ділом у Москві
Андрій Данилко роповів, що зробить першим ділом у Москві

Прихильники артиста відреагували на такі звинувачення відповідно. Українці в коментарях почали висміювати росіян, мовляв, в них немає нічого свого, що вони навіть Вєрку Сердючку сподівалися вкрасти і розпустити чутки про її приїзд, але правда завжди буде на поверхні, хочуть вони того, чи ні.

Андрій Данилко поділився також тим, що йому стало дуже складно шукати фільми, які повернуть його в мирний час хоча б ненадовго. Він намагається обирати кіно з позитивними відбраціями з 70-х років. Саме ці фільми повертають йому ненадовго відчуття, що він живе в мирному світі без війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини