Екс-солістка “ВІАГри” Міша Романова вперше показала свого бойфенда: її серце зайняте ще з осені

Українська співачка та колишня учасниця відомого гурту "ВІАГра" Міша Романова нарешті показала прихильникам свого обранця, якого довго приховувала.

Міша Романова – колишня учасниця відомого гурту “ВІАГра” (справжнє ім’я Наталка Могиленець), вперше показала своїм прихильникам обличчя свого нового бойфренда. Співачка зізналась, що загадковий чоловік забрав собі її серце ще восени минулого року, а після Нового року дівчина зробила прозорий натяк на те, що він наважився зробити їй пропозицію руки та серця.

На фото, що показала дівчина, можна помітити лише частинку обличчя чоловіка. Знімок чорно-білий, але на ньому чітко видно, як Міша притуляється до свого коханого за поцілунком. Пара відвідувала один з культурних заходів у Києві, на якому зібралось чимало зірок українського шоу-бізнесу і журналісти. Артисти давали концерти, а потім мали змогу поспілкуватись одне з одним в невимушеній атмосфері.

Міша Романова показала свого бойфренда
Міша Романова показала свого бойфренда

Раніше дівчина більш ретельно приховувала обличчя свого обранця, публікуючи лише частинки його рук, або приклеювала йому на фото смайлики замість обличчя, або показувала лише власні фото. Одним з інтригуючих кардів стало зображення руки співачки, на якій красується неймовірка каблучка. Для її прихильників поява такої фотографії стала справжньою несподіванкою.

Попри те, що тепер можна хоча б трішки розгледіти обличчя майбутнього чоловіка Міши Романової, дівчина не стала говорити про його особистість. Вона не розкрила ні імені загадкового красунчика, ні його сторінки у соціальних мережах. Для Міши не входить в звичку розповідати подробиці свого особистого життя. Все, що про відомо про неї – вона розлучилася з батьком свого сина 5 років тому. Чоловік пішов від неї до народження сина Мартіна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини