“Дім без життя та сміху”: Санта Дімопулас повернулась в Україну і показала свій спорожнілий будинок

Зірка української сцени та випускниця третього сезону "Фабрики зірок" Санта Дімопулос вперше з початку повномасштабного вторгення повернулась до рідного дому.

Санта Дімопулос виїхала за кордон разом зі своєю сім’єю з самого початку повномасштабного вторгення. Зара вона живе то в Італії, то у Франції, але дівчина вирішила повернутись в Україну та завітала до своєї пустої домівки, в якій залишилось все, як у минулому році. На відео, що опублікувала зірка можна помітити, що новорічка ялинка з минулого року так і стоїть на тому ж місці, а оселя пуста та позбавлена будь-яких емоцій та життя.

“Наш пустий дім…Життя, яке в нас відібрали. Ненавиджу”, – пише Санта в описі під фото.

Санта Дімопулос вперше повернулася в Україну
Санта Дімопулос вперше повернулася в Україну

На інших кадрах дівчина показала свою вітальню, в якій абсолютно пусто. Замість гостей та дружної родини, що має сидіти за столом, зірку зустрічає повна порожена та сум за минулим життям, яке було до того, поки окупанти не прийшли забирати наші життя. На відео співачка виглядає дуже засмученою, але це не дивно. Коли повертаєшся в порожній дім – інших емоцій не варто очікувати.

Раніше дівчина розповіла, чи планує вона повернутись з дітьми з Україну, коли закінчиться війна. Співачка спілкувалась з прихильниками і сказала, що вона та її діти хочуть жити на рідній землі, але Санта нічого не буде загадувати, бо ніхто не знає, чим може обернутися ситуація в країні для її жителів.

Прихильники поставилися до такого рішення з розумінням, але дівчина обіцяла приїхати в Новому році і вона свою обіцянку виконала. Можливо, наступного разу Дімопулос повернеться в мирну Україну вже разом зі своїми дітьми та почне жити по-новому в рідній країні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини