Олексій Суханов розповів про своїх родичів-росіян: ведучий “Говорить Україна” більше не має сім’ї

Олексій Суханов зізнався, що він більше не спілкується зі своїми родичами з росії. Чоловік вважає себе справжнім українцем, швидко вивчив мову та бачить своє життя лише в Україні.

Телеведучий Олексій Суханов в 2014 році переїхав до України, став телеведчим і почав будувати своє життя саме тут. Крім цього, чоловік швидко вивчив українську мову, отримав громадянство і підтримує свою країну. Олесій розповів, що він не спілкується зі своїми родичами в росії, бо не вважає це великою необхідністю.

Коли вони з родиною спілкувалися по телефону з початком повномасштабного вторнення, йому потрібно було бути доволі обережним у своїх висловлюваннях, бо його позиція ніяк не співпадала з позицію його рідних. Станом на зараз, телеведучий не став робити трагедію з цієї ситуації, а просто обірвав зв’язки з родиною.

“Я не хочу мати нічого спільного з цими людьми. Для себе я назавжди викреслив з пам’яті всіх, хто живе та підтримує дії країни-терориста. Слухати пусті розмови про братній народ – просто огидно”,- розповідає Олексій.

Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з родичами з росії
Олексій Суханов розповів, чому не спілкується з родичами з росії

Чоловік переконаний, що краще бути самому, ніж з такою сім’єю, яка не підтримує його погляди і не бачить істинного обличчя російської влади. Так як чоловік вважає себе патріотом України, а його родичі його не підтримали – йому такі родинні зв’язки не потрібні. В такі часи сім’я повинна були опрою та захистом, надійною підтримкою і муром для кожного з членів родини.

“Якщо моя сім’я не стала для мене муром в такі складні часи для України, то це не моя родина. Тут все просто”, – додає олексій.

Чоловік зовсім не шкодує, що прийняв таке рішення. Він буде й далі допомагати Україні та підтримувати свою країну, що б там не було, бо лише тут він може жити щасливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини