Надя Дорофєєва показала закулісся зі зйомок: співачка отримала рани під час гри на барабанах

Співачка Надя Дорофєєва запрезентувала новий кліп на нещодавно написану пісню "Вотсап" і показала закулісся зі зйомок, під час яких пошкодила собі пальці.

Співачка Надя Дорофєєва опублікувала новий кліп на пісню “Вотсап”, яку написав для неї її коханий Михайло Кацурін. Дівчина показала ексклюзивні кадри з закулісся, де можна побачити, як вона побила собі руки під час зйомок. Режисер кліпу Інді Хаїт розповів, що він бачить Надю у кліпі саме за барабанною установкою. Мовляв, саме так можна буде вдало передати емоції головної героїні та сенс тексту пісні. Надя на таку ідею відреагувала зі сміхом, бо вона в руках ніколи не тримала барабанних паличок.

“В мене стільки роботи, підготовка до виступів, зйомки, записи пісень, ще три концерти попереду, як втиснути заняття на барабанах? Як мені навчитися грати на барабанах, якщо я ніколи за них не сідала”, – розповіла співачка.

Всього в дівчини було проведено шість занять, завдяки яким вона бездоганно змогла вивчити потрібну партію. Надя дуже вдячна викладачеві, що займався з нею, тому що за всього шість занять зміг навчити її грати хоча б одну маленьку партію, але вона тепер вміє. Ба більше, співачка роздерла собі пальці, поки вчилася грати, тому руки в кліпі були перемотані пластирем.

“Я надзвичайно впевнено почувала себе в кадрі, і я не імітувала гру, а робила це по-справжньому. Дякую, Інді, за таку ідею. Всім драмерам – низький уклін, я тепер по-іншому дивлюся на вашу працю”, – зізнається Дорофєєва.

Надя Дорофєєва показала, як роздерла руки під час зйомок
Надя Дорофєєва показала, як роздерла руки під час зйомок

Прихильники Наді оцінили такі дії для кліпу і похвалили її в коментарях. Як пишуть користувачі Мережі – це неймовірно складна праця і вона варта того, аби отримати багато переглядів та позитивних коментарів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини