Ні сорому, ні совісті: суддю “Танців з зірками” Влада Яму розкритикували в Мережі за фото з відпочинку в Маямі

Відомий хореограф Влад Яма з початком повномасштабного вторнення поїхав до Америки та нещодавно обурив своїх прихильників фото з відпочинку в Маямі.

Зірка “Танцюють всі” та “Танці з зірками” Влад Яма з початком повномасштаьного вторнення переїхав зі своєю родиною до Сполучених Штатів та не планує повертатися в Україну. Нещодавно чоловік опублікував нове фото в Мережі, яким викликав багато обурень зі сторони своїх підписників.

На фото Влад позує з рятувальною шлюбкою на фоні пісочного берега в Маямі, з оголеним торсом, в червоних плавках та зосередженим виразом обличчя. Під постом він написав, що його прихильники мають змогу придбати лот з чоловіком. Це може бути привітанням, спільний прямий ефір, особиста зустріч, танцювальний виступ і ще багато чого іншого.

Влада Яму розкритикували прихильники в Мережі
Влада Яму розкритикували прихильники в Мережі

Користувачі Мережі обурились такою поведінкою чоловіка. На думку більшості, йому пора повертатись в Україну та допомогати безпосередньо там.

“А, ну та, лише еліта може допомагати за кордоном, а звичайні люди не мають великої можливості кудись їздити, браво коментаторам”, – написала одна з прихильниць.

Проте, знайшлися й такі, що встали на захист чоловіка. За словами деяких користувачів, кожна людина допомагає Україні так, як може. Якщо Влад має змогу допомагати, знаходячись у Штатах – в цьому немає нічого поганого, бо українці повинні об’єднатися проти спільного ворога, а не проти одне одного.

“Прочитала коментарі і жахнулась… Люди, ви справді вірите, що Влад Яма зробить велику “погоду” на війні? Перемога не можлива без тилу. Хтось воює, а хтось заробляє. Усі важливі. Ворог – нападники. Не варто робити ворогів з тих, хто робить, що може в тилу”, – пише дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини