“Рік розпочався з прощання”: подруга Тіни Кароль Юлія Саніна повідомила про втрату та вивезла маму до Іспанії

Українська співачка Юлія Саніна розповіла про важку подію, з якої для її родини почався Новий рік. Після втрати близької людини зірка разом з мамою вирушила до Барселони

Відома українська співачка, фронтменка гурту “The Hardkiss” та близька подруга не менш відомої артистки Тіни Кароль нещодавно повідомила сумні новини в особистому блозі. Так, зірка розповіла, що на початку року вони з родиною попрощались з бабусею – одна з найрідніших людей співачки пішла з цього життя.

Саме тоді, зізнається Юлія Саніна, вона вкотре відчула, що ніколи не можна відкладати життя “на потім”. Знаменитість завжди хотіла показати своїм батькам Іспанію, тому, поки що у дівочій компанії, вирушила за кордон. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина показала фотографії з сонячної Барселони.

Юлія Саніна з The Hardkiss повезла маму до Барселони
Юлія Саніна з The Hardkiss повезла маму до Барселони

Знаменитість зазначила, що вони з мамою приїхали до Іспанії на декілька днів, аби відпочити та перезавантажитись. Хоча взяти з собою батька в зіркової родини поки що не вийшло, Юлія Саніна таки вирішила показати мамі Іспанію.

Юлія Саніна показала кадри з Барселони
Юлія Саніна показала кадри з Барселони

Цей рік розпочався для нас з різкого і неочікуваного прощання… Я завжди мріяла показати батькам Барселону, тому роблю це зараз, але поки що дівчачим складом

– зізналась співачка.

Відома українська артистка зауважила, що тепер вона ніколи не буде займатись відкладанням життя на потім, адже за останній рік сталось достатньо подій, які вкотре довели – “потім” може не наступити.

Юлія Саніна показала фото з Іспанії
Юлія Саніна показала фото з Іспанії

У коментарях до нової публікації знаменитості в соціальній мережі Інстаграм шанувальники підтримали артистку та погодились, що варто жити сьогоднішнім днем. Крім того, підписники Юлії Саніної зауважили, що показувати рідним світ – це завжди приємно.

Нагадаємо, що Юлія Саніна раніше зізналась, що останнім часом вона стала набагато ближчою зі своєю родиною. Через постійні відключення світла артистка проводить більше часу з родиною, спілкується з ними.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини