Сильна тарологиня розповіла, що Даша Квіткова після розлучення в пошуках чоловіка: “Вона на стадії оцінювання”

Потужна українська тарологиня та вікканська жриця розповіла, що після розлучення Даша Квіткова розмірковує, хто з її кавалерів міг би стати її потенційним партнером. Натомість Добринін боїться нових стосунків

Новина про розлучення однієї з найефектніших пар без сумнівів засмутила та сполохала всю мережу. Нікіта Добринін і Даша Квіткова оголосили, що вирішили розлучитись, адже вони не бачать спільного майбутнього. Поки шанувальники зіркових колишніх коханих оговтуються від новин, українська тарологиня розповіла, що відбувається в житті обох знаменитостей.

Олена Кузьмич розповіла про зради в стосунках Добриніна та Квіткової, а також пояснила, чи варто найближчим часом очікувати від зірок початку нових стосунків.

Про особисте життя Квіткової

Тарологиня передбачила майбутнє Даші Квіткової
Тарологиня передбачила майбутнє Даші Квіткової

За словами Олени Кузьмич, зараз Даша Квіткова “придивляється” до чоловіків, які у майбутньому можуть стати її обранцями. Фахівчиня зауважила, що зірка не хоче поспішати, оскільки впевнено шукає гідного чоловіка, з яким буде впевнена в майбутньому. За словами тарологині, Даша Квіткова шукає не короткий роман, а міцні та серйозні стосунки.

Станом на зараз, у неї є чоловіки, яких вона оцінює, як ймовірних партнерів… Вона на стадії оцінювання, вона не хоче переливати з пустого в порожнє, вона хоче бути впевненою у партнері й впевненою у завтрашньому дні

– прокоментувала тарологиня.

Про особисте життя Добриніна

Тарологиня передбачила майбутнє Добриніна
Тарологиня передбачила майбутнє Добриніна

Втім, у Нікіти Добриніна на горизонті наразі нікого немає. Олена Кузьмич зауважила, що в розкладі Таро є карта дурня, а це означає, що знаменитість боїться робити перший крок, тому залишається самотнім. За словами тарологині, Нікіта Добринін також буде уважно обирати собі дівчину, оскільки для нього важливо, аби кохана підтримувала його та надихала.

Крім того, Олена Кузьмич заявила, що розклад Таро не виключає можливості возз’єднання екскоханих, оскільки вона побачила багато світлих карт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини