“Сусіди обрали ниций спосіб помсти”: співачка Злата Огнєвіч розповіла про перепалку з сусідами

Українська співачка та головна героїня "Холостячки-2" Злата Огнєвіч потрапила до неприємної ситуації зі своїми сусідами. Справа в тому, що вони не дають їй нормально спати.

Одна з найбажаніших Холостячок Злата Огнєвіч розповіла своїм прихильникам, як вона конфлітктує зі своїми сусідами. Попри те, що дівчина живе у власній квартирі в одному з найкращих районів Києва, навіть в таких будинках знаходяться сусіди, що люблять надокучати іншим. Під вплив таких людей потрапила й українська співачка.

Злата розповіла, що сусіди з поверху нижче майже щоночі влаштовують імітацію ремонту, не дивлчяись на те, що в Україні комендантська година. Навіть за мирних часів всі знають, що ремонт потрібно робити точно не вночі. Схоже, що сусідів співачки це мало турбує. Дівчина розповіла, що вона впевнена в тому, що вони роблять це навмисно, аби завадити спати їй чи іншим сусідам.

“Сусіди знизу обрали дуже ниций “спосіб помсти”. Влаштували імітацію ремонту о 01:30 ночі. Я вже знаю, що це саме вони, все вияснила. Хей, тут крім мене ще люди живуть!”, – написала Злата на своїй сторінці в Мережі.

Злата Огнєвіч розповіла про конфлікти з сусідами
Злата Огнєвіч розповіла про конфлікти з сусідами

Також дівчина попросила допомоги в прихильників, як би вони вчинили на її місці. Можливо, аристка використає одну з порад, яку їй напишуть користувачі. Не дивлячись на такий гармидер з сусідами, вона продовжує працювати, рано прокидатися та займається спортом. Співачка активно публікує фото та відео зі своїх тренувань, а також ділиться успіхами стосовно своєї фігури. Власним прикладом вона мотивує українських жінок слідкувати за своїм тілом та харчуванням, щоб отримати фігуру мрії. Дівчині найкомфортніше проводити тренування перед сном, щоб виснажені м’язі мали можливість одразу відпочивати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини