Дар’я Петрожицька, Настя Каменських, Тоня Матвієнко та інші: хто з зірок повернувся в Україну

Багато українських зірок виїхали за кордон, але не менше зірок вже повернулися додому. Таке рішення було прийняте не одразу, але вони наважился на такий відповідальний крок.

Ні для кого не секрет, що багато зірок українського шоу-бізнесу виїхали за кордон і не планують повертатися, але редакція Добрі новини дізналася, хто з зірок вже повернувся в Україну і продовжує будувати своє життя в умовах повномасштабного вторгнення.

Дар’я Петрожицька

Які зірки українського шоу-бізнесу повернулися в Україну
Які зірки українського шоу-бізнесу повернулися в Україну

Зірка “Папіка” повернулася до України та показала чуттєве фото зі сльозами у своїй квартирі. Дівчина багато плакала, але не захотіла показувати відео, як вона заходить до своєї рідної домівки. Петрожицька з початку вторгення перебувала в Німеччині. В одному з міст вона проживала зі своїм молодим чоловіком, але наразі повернулася в Україну. Причину свого повернення акторка поки не називає.

Настя Каменських

Співачка з початку повномасштабного вторнення перебувала в Іспанії і давала там благодійні концерти. В серпні співачка вирішила повернутися додому, опублікувавши відповідне фото на подвір’ї свого будинку під затишною яблунею.

Тоня Матвієнко

Українські зірки, які повернулися на Батьківщину
Українські зірки, які повернулися на Батьківщину

Обраниця Арсена Мірзояна поїхала за кордон в кінці лютого. Повернулася дівчина фантастично. Вона вибігла на сцену під час виступу свого коханого і здивувала не лише Арсена, але й прихильників їхньої пари. Тоня поцілувалася з співаком прямо на сцені під оплески глядачів.

Камалія

Українська співачка Камалія довгий час перебувала за кордоном і збирала кошти на підтримку України, але дружина мільйонера прийняла важливе для неї рішення повернутись на рідну землю. Камалія опублікувала фото зі своєї студії і написала, що її душа співає на рідній землі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини