Шостий пішов: Лілія Ребрик вкотре стала хрещеною-мамою – цього разу похресником став український козак

Лілія Ребрик - не лише відома телеведуча та акторка, але й хрещена-мама аж шістьох дітей. Зірка опублікувала фотографію після хрестин та розповіла, що для неї це особливий момент.

Лілія Ребрик – акторка та телеведуча програм “Ранок Вдома” та “Дочекаюсь”. Жінка опублікувала фотографію з нещодавно проведених хрестин та розповіла, що для неї це особливий момент. На хрестинах телеведуча була зі своїм чоловіком Андрієм Диким і двома юними донечками.

“Дякую, що довірили мені бути хрещеною-мамою такого українського козака, який був народжений під час війни. З самого початку появи на світ, цей малюк ховався з мамою в підвалі. Сьогодні він зробив світ яскравішим, бо пізнав все таїнство хрещення. В такі дні ми знаємо, що нам потрібно. Ми зробимо все, щоб наші діти посміхалися, були щасливими та жили в спокійному та мирному світі”, – написала Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик вшосте стала хрещеною-мамою

Мало хто знає, що маленький хлопчик, якого похрестила Лілія – не перший її похресник. Всього в неї вже цілих шість похресників, яких вона обожнює та підтримує в будь-чому. Крім цього, жінка не назває себе скромною хрещеною, але зазначає, що вона дуже хороша. Зі своїми похресниками вона бачиться не так часто, як хотілося б, але вони завжди в неї в серці. Такі милі слова сподобалися прихильникам і вони засипали її компліментами та приєними словами:

  • “Вам дуже пасує бути хрещеною, можливо, пора вже й синочка завести”,
  • “Бажаю вам щастя і всього найкращого! Діткам дуже пощастило з такою хрещеною-мамою”,
  • “Ліля, я вас люблю! Такі теплі та приємні слова підіймають настрій навіть у погану погоду”,
  • “Останнім часом в інтернеті нічого мудрішого не читала. Дякую вам за такі слова, нехай у вашому житті буде тільки щастя та злагода”.

Популярне

Подібні новини