“Не викладай більше таких фото”: акторку Ксенію Мішину розкритикували за фото з відпочинку

Українська акторка Ксенія Мішина, маючи можливість подорожувати, виїхала до Бельгії на відпочинок та поділилася відповідним фото в Мережі. Не всі прихильники оцінили.

Українська акторка та одна з найголовніших холостячок України Ксенія Мішина не відмовляє собі в можливості виїхати за кордон. Днями дівчина вирушила до Бельгії на прем’єру нового серіалу, в якому теж мала честь зніматися, тому вона стала однією з зірок на червоній доріжці, але деякі фото з її перебування за кордоном не сподобалися її прихильникам.

Ксенія опублікувала фото з широкою усмішкою на фоні одного Кафедрального собору, написавши, що щастя – це так просто. В Мережі одразу з’явилися користувачі, які не розділяють такої простоти отримання щастя, коли в Україні повномасштабне вторгення.

  • “Добре там, де нам нема. Щохвилини в Україні гинуть люди, ми постійно знаходимося в напрузі”,
  • “Події в країні показали нам, що істинне щастя – це можливість обійняти своїх рідних і коли всі близькі люди живі та здорові”,
  • “Так, це дуже просто, коли в тебе є гроші та можливості”,
  • “Дуже добре, що ти маєш можливість бути щасливою за кордном, але не викладай більше таких фото, поки наші хлопці віддають своє життя на передовій, збережи ці фото для свого альбому”, – пишуть підписники.
Ксенію Мішину розкритикували в Мережі
Ксенію ішину розкритикували в Мережі

Ксенія на такі аргесивні коментарі ніяк не відреагувала, але знайшлися й ті, хто підтримує дівчину та бажає гарно провести час:

  • “Люди в коментарях, ви що всі подуріли, чи як? Вже заборонено бути щасливими та здоровими? Поверніть себе в адекватність”,
  • “Сенс цього поста не в тому, що вона веселиться під час війни, а тому, що потрібно цінувати можливості, які дає нам життя, радіти дрібницям і тоді в житті буде все добре”.

Популярне

Подібні новини