“Виходжу я, значить, з ліфта”: Леся Нікітюк показала романтичний сюрприз від таємного прихильника

Холостячка Леся Нікітюк здивувала своїх прихильників неочікуваним сюрпризом від таємного прихильника. Дівчині заставили весь під'їзд розкішними трояндами.

Лесю Нікітюк вже давно називають найбажанішою холостячкою країни. Багато прихильників будують свої власні теорії про те, що саме Леся стане новою головною героїнею проєкту “Холостячка-3”, де чоловіки будуть боротися за її серце. Про її любовні пригоди нічого невідомо. Леся не розповілає про своє оссобисте життя, та її ніколи не бачили в обіймах коханого чоловіка.

Дівчина розповідала, що колись вона збиралась заміж за свого сусіда, але в них так нічого й не склалося. Правда це, чи ні – ми ніколи не дізнаємося, але редакція сайту Добрі новини натрапила на сенсацію. Леся Нікітюк показала прихильникам в Мережі неочікуваний сюрприз у власному під’їзді від загадкового незнайомця.

“Виходжу я, значить, з ліфта…”, – пише Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк здивувала прихильників романтикою в під'їзді
Леся Нікітюк здивувала прихильників романтикою в під’їзді

На фото аж чотири кошики з неймовірними трояндами і в кожному квіти виставлені у формі букв її імені. Крім цього, весь поверх заставлений кульками у формі сердечок. Швидше за все, такий романтичний подарунок Лесі зробив її таємний прихильник спеціально до дня всіх Закоханих. Це стало новою причиною для обговорення особистого життя зіркової телеведучої.

Дівчина, як завжди, знайшла хвилинку для того, щоб пожартувати. Вона припустила. що така краса може бути адресована іншій Лесі, яка теж перебуває з нею в одному під’їзді.

“Якщо що, консьєржку теж звати Леся)”, – жартує холостячка.

В Лесі Нікітюк з'явився таємний прихильник
В Лесі Нікітюк з’явився таємний прихильник

Не витянок, що найближчим часом ми дізнаємося, хто ж став цим загадковим чоловіком, що дарує дівчині такі розкішні букети з квітами, але поки можемо лише здогадуватися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини