“Довгоочікувана зустріч”: дружина Григорія Решетніка розповіла, з ким зблизилась за останній час

Дружина зіркового телеведучого Григорія Решетніка Христина Решетнік розповіла, з ким вона дуже зблизилась з початком повномасштабного вторнення.

Дружина одного з найпопулярніших телеведучих Григорія Решетніка Христина Решетнік опублікувала атмосферний знімок, на якому показала своїх близьких людей та ту, з ким вона стала дуже близькими людьми. На фото дівчина позує зі своїми трьома синами та кумою, яка з перших днів повномасштабного вторгення постійно тримає з нею зв’язок і чи не першою питає, чи все добре, коли починається нова порція обстрілів.

“Повідомлення від неї “привіт, як ти там?” – найцінніше, що можна почути”, – пише Христина Решетнік.

Також дівчина розповіла, що вони з кумою переживають за Україну та мріють про спільку зустріч в Києві, щоб відсвятувати перемогу в великому сімейному колі. Після цього Христина запитала в прихильників, чи є в них такі люди, з якими вони такі близькі, як вона зі своєю кумою.

  • “Добре, що є такі люди! З початком війни їх стало набагато менше”,
  • “Звісно, що є! Це справжнє щастя мати таких людей біля себе, ми дуже цінуємо один одного”,
  • “У мене теж такі відносини з кумою, дуже рідні, спілкуємося по телефону, завжди на зв’язку та хвилюємося одна за одну”, – пишуть користувачі Мережі.

Крім сімейного фото, Христина показала малюнок одного зі своїх малюків. Хлопчик намалював рудого песика з червоним бантиком на шиї. Також у стрічці було відео, на якому дівчата граються з дітьми Христини і весело проводять свій час. Хлопці гралися своїми іграшками, дівчата розмовляли між собою і обіймалися, тому вечір був насичений приємною атмосферою та позитивними емоціями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини