Надя Дорофєєва хоче виступити з Мішею Кацуріним: колишня Дантеса ніяк не може вмовити нового коханого

Екс-дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва розповіла, що ніяк не може вмовити свого нового бойфренда Мішу Кацуріна виступити з нею на одній сцені.

Надя Дорофєєва минулого року почала будувати стосунки з Михайлом Кацуріним. Пара продовжує ділитися подробицями зі свого особистого життя попри те, що їх досі обговорюють в Мережі. Цього разу співачка опублікувала миле відео з чоловіком, на якому вони обіймаються, розмовляють та цілуються. Крім цього, Надя розповіла, що хоче вмовити свого коханого виступити з нею на одній сцені, але він не погоджується.

“Поки вмовляю Мішу вийти зі мною на сцену і зіргати “щоб не було” хоч в одному місті у рамках туру по Україні – пісня вже майже 2 місяці в топ-чартах України. Зараз на 4 місці, бо “Вотсап” її посунула”, – пише співачка.

Прихильники знову взялися писати невдоволені коментарі стосовно стосунків скандальної пари:

  • “Не можу спокійно дивитися. Боляче за Дантеса”,
  • “Не на довго цей союз, щось мені підказує, що він не щирий, очі видають”,
  • “Як добре живе Міша, а чому не на фронті?”

Таких коментарів досить багато, але пара вже звикла до обговорень і ніяк на це не реагує. Надя зі сміхом ставиться до таких гнівних коментарів і вони не стають перепоною її стосункам з Михайлом. Багато прихильників пари на їхній стороні і готові завжди її підтримати.

  • “Гарні та щасливі!”,
  • “Ваші батьки – пекарі? Тоді чому ви такі крихітки?”,
  • “Ви такі солоденькі і класні, не можу надивитись”, – пишуть фанати.

Надя розповіла, що її пісні займають перші місця в чартах, а кліпи – знаходяться в трендах. Вона радіє таким маленьким перемогам, що дають їй сили. Дівчина пише музику, яка їй подобається і люди відчувають її щирість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини