Фіналіст “Холостячки” з Ксенією Мішиною Андрій Рибак показав найголовнішу жінку його життя: Еллерт ахнув

Фіналіст проєкту "Холостячка" Андрій Рибак показав прихильникам найкращу жінку у своєму житті. Користувачів Мережі здивувала зовнішність молодої красуні.

Учасник проєкту “Холостячка” з Ксенією Мішиною Андрій Рибак покинув свою дівчину заради участі в проєкті. Така новина приголомшила прихильників чоловіка, але виграти проєкт йому не вдалося, хоч хлопець дійшов до фіналу. Після шоу Андрій повернувся до своєї дівчини, якій зробив пропозицію. Про все він розповідає своїм прихильникам у соціальних мережах. Цього разу хлопець показав фотографію з весілля разом зі своєю мамою та привітав її з днем народження доволі дивними словами.

“В цей день народилась та, що народила мене! Такий от ребус. З днем народження, кохана”, – написав Андрій.

Прихильники прокоментували фотографію радісними словами зауваживши, що мамуся дуже молодо виглядає.

“Не одразу можна зрозуміти, де тут мама. Привітання вашій мамусі, виглядає вона неймовірно. Бажаю здіснення всіх мрій та перемоги”, – пишуть прихильники.

Андрій Рибак ще зі школи обрав собі зірковий шлях. На першому курсі він відкрив в собі талант – виявилося, що він відмінно пише гумористичні номери. Саме такий талант привів його на велику сцену, де він досягнув успіху. Як кажуть прихильники, своїм талантом він підкорив всю публіку. Андрій дуже добре вміє відчувати настрій його глядачів і наповнює їх своєю неймовірною енергією.

Як говорив чоловік, його вже одного разу розчарувала дівчина у стосунках. Дівчина покинула його, а як виявилося потім, вона йому зрадила з іншим. З тих пір він з недовірою ставиться до всіх дівчат, тому що не хоче ше раз відчувати на собі такі емоції. Після закінчення проєкту він вирішив почати будувати зі своєю іншою колишньою дівчиною все з чистого листа.

Популярне

Подібні новини