“Він що, дитина?”: Лілія Ребрик розповіла секрети щасливих стосунків з чоловіком – потрібно менше хвалити

Лілія Ребрик розповіла своїм прихильникам, чому не можна хвалити чоловіка у стосунках і як її шлюб з чоловіком існує вже багато років в мирі та злагоді.

В грудні 2022 року Лілія Ребик зі своїм чоловіком відсвяткували “сталеве весілля” – 11 років щасливого шлюбу. Зіркова телеведуча завжди вітала чоловіка щирими та приємними словами, але цього разу жінка розповіла, як зробити шлюб щасливим та в чому секрет сімейного щастя.

За словами Лілії, у них з чоловіком немає і не було сімейних криз у стосунках. Вони дуже спокійна пара, за що вона дякує своєму чоловікові. Друзі подружжя знають, що вони дуже доповнюють одне одного і в них повне порозуміння.

“Всі, хто знає нас, знають, що ми дуже доповнюємо один одного. Від кінчиків волосся до кінчиків пальців. Я ніколи не втомлюся дякувати за це своєму чоловікові”, – каже Лілія.

Лілія Ребрик розповіла, чому в них з чоловіком ідеальний шлюб

Крім цього, жінка поділилася своїм секретом сімейного щастя. На її думку, чоловіка не потрібно хвалити без причини, лише тоді, коли справді цього хочеш, щоб чоловік відчував, що він все робить правильно. Це її думка, а не рекомендація від сімейного психолога.

“Він що, дитина? Та й дітей не потрібно часто спеціально хвалити. Діти й так найкращі, а чоловік повинен бути особливим. Все має виходити від щирого серця, хоч психологи рекомендують постійно хвалити своїх чоловіків. Нічого не потрібно!”, – додає Лілія Ребрик.

Лілія познайомилась зі своїм чоловіком в 2011 році, коли виступали разом на одному паркеті під час проєкту “Танці з зірками”. Після зйомок між ними закрутився бухливий роман, у зв’язку з яким вони покинули своїх партнерів та зав’язали офіційні стосунки. Через рік пара стала батьками дівчинки Діани, а в 2018 році в них народилась донька Поліна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини