Новий сезон “Татусевих доньок” вийде на екрани без Жені та Пуговки: чому акторок не запросили на зйомки

Вже почалися зйомки нового сезону "Татусевих доньок", але як стало відомо, серіал виходить на екрани без участі Пуговки та Жені Васнєцових.

Стало відомо, що розпочалися зйомки нового сезону культового серілу “Татусеві доньки”, який побачить світ в 2023 році, але коли саме – не повідомляється. Такі чутки почали ширитися тоді ,коли Ліза Арзамасова, що грала Галину Сергіївну, опублікувала в себе загадкове фото з листом, на якому писало “Татусеві доньки”. Згодом телестудія підтвердила цю інформацію.

Новий сезон Татусевих доньок буде без Жені та Пуговки
Новий сезон Татусевих доньок буде без Жені та Пуговки

Попри те, що серіал повертається на екрани, не всі телевізійні доньки будуть присутні в нових сехонах проєкту. Цього разу серіал буде без Пуговки та Жені Васнєцових. Катя Старшова, що грає Пуговку, відійшла від акторської кар’єри через навчання, тому дівчина відмовилась від зйомок в серіалі. Мама Каті розповіла, що дівчина покинула територію росії та знаходиться за кордоном.

З Дар’єю Мельниковою, яка зіграла Женю, все трішки складніше. Акторку не запросили на зйомки серіалу через її висловлювання про повномасштабне вторгнення, що відрізняється від тієї ідеології, яку розповсюджують на території російської федерації. Дівчина дала коментар стосовного цього приводу. За її словами, вона б хотіла знятися в новому сезоні “Татусевих доньок”, але її не запросили з невідомих причини. Не дивлячись на таку ситуацію, для неї серіал завжди залишиться приємним спогадом, образ Жені вона залишає в минулому.

Новий сезон Татусевих доньок буде без Пуговки та Жені
Новий сезон Татусевих доньок буде без Пуговки та Жені

Сюжет серіалу повторюється, але цього разу по-іншому. Якщо в оригінальній версії Сергій Васнєцов виховував сам п’ять доньок, то в цьому випадку Веніамін буде виховувати сам чотирьох дівчат, яких йому залишила Даша Васнєцова. Чи скоро з’явиться Даша в серіалі з таким сюжетом – невідомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини