Від скромниці до жінки-вамп: Галина Сергїївна з “Татусевих доньок” заткнула за пояс своїх колег по серіалу

Зазвичай наші улюблені актори з культових фільмів та серіалів, що ми обожнювали дивитися раніше, неймовірно змінюються за весь час. Іноді їх просто неможливо впізнати. Таке ж сталося з Галиною Сергіївною із "Татусевих доньок".

Часто ми забуваємо, що за персонажем, який нам може подобатися, або ні, приховується звичайна людина. Така, як ми з вами: зі своїми життям, вподобаннями та поганими днями. Тому багато шанувальників не соромляться підійти до улюбленого актора та назвати його за іменем у кіно, а не реальним.

Так значна частина фанатів дивиться і на персонажів з “Татусевих доньок”. Зокрема, Галину Сергіївну. Вона дуже розумна, і, здавалось, що єдиним, хто може звернути на неї увагу, був шкільний хуліган, а не рідна сім’я.

За скромною та дуже розумною Галиною Сергіївною закріпився саме такий образ. Утім у реальному житті це неймовірно красива Єлизавета Арзамасова.

Наразі 27-річна дівчина має коханого чоловіка Іллю Авербуха, 48-річного фігуриста. А у свої 26 років вона вперше завагітніла та народила.

Судячи з її публікацій на інстаграм-сторінці, зірка підліткового серіалу та її обранець часто подорожують разом в різні екзотичні країни. Наприклад, у яскравому Дубаї Ліза Арзамасова похизувалася своєю красивою та стрункою фігурою.

Ліза Арзамасова похизувалася своєю фігурою на просторах Дубаю
Ліза Арзамасова похизувалася своєю фігурою на просторах Дубаю

Чим нині займається реальна Галина Сергіївна?

Також нагадаємо, що після завершення знімання серіалу Галина Сергіївна почала активно грати в театрі. Її залучали до постановок, яким займалися найкращі московські режисери. Вона теж неодноразово знімалася у кінематографі та на телебаченні.

Дівчина навіть встигла записати та зняти кліпи на дві пісні “Я твоє сонце” (2016) та “Передчуття” (2012).

Наразі Єлизавета Арзамасова активно займається доброчинністю. Вона допомагає фонду «Галча», що працює з дітьми, у яких є ураження центральної нервової системи. Літом 2016-го року вона долучилася до доброчинного фонду «Старість у радість», де відвідує будинки для людей похилого віку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини