Цибульська розповіла, який подарунок хотіла на День Святого Валентина і що отримала: очікування та реальність

Ольга Цибульська розповіла своїм прихильникам у соціальних мережах про те, що вона хотіла б отримати на День святого Валентина, але її очікування не співпали з реальністю.

Українська співачка Ольга Цибульська продовжує ділиться з прихильниками своїми думками та кумедними відео. З початком повномасштабного вторгення дівчина почала активно розвивати свій блог у соціальних мережах і в неї дуже добре це виходить. Співачка кожного дня публікує свої роздуми стосовно життєвих ситуацій та записує кумедні жарти про побутові проблеми з чоловіками.

Цього разу Ольга розповіла, який би вона хотіла отримати подарунок на День святого Валентина. Дівчина гуляла засніженою вулицею та розповіла про свої найзаповітніші бажання.

“Я помітила, що зараз є багато подарунків “для двох”. Масаж, гра, вечеря та ще багато чого іншого. Як на мене, найкращим подарунком була б в’язниця для двох. В кінці відео Ольга прикріпила картинку лукашенка та путіна, адресуючи для них своє бажання”, – каже співачка.

Прихильники підтримали її та написали безліч коментарів з такими ж думками:

  • “Це мрія для кожного!”,
  • “Навіть немає що додати, все правильно сказала”,
  • “Це був би справді чудовий подарунок”
  • “Цього навіть мало, це занадто ніжно та просто. Потрібно ще розстріл”.

Звісно, таке бажання загадує кожен українець на будь-яке свято, але реальність відрізняється від того, як Ольга святкувала День святого Валентина. Насправді, співачка провела цей день у компанії свого сина та чоловіка. Дівчина показала в мережі як вони обідають в одному з закладів і написала, що таке любов.

“Любов – це коли син п’є сік, мама – каву, а тато – каву з соком”, – розповідає Цибульська.

Ольга Цибульська розповіла, який подарунок хотіла отримати на день Валентина
Ольга Цибульська розповіла, який подарунок хотіла отримати на день Валентина

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини