51-річний Ектор Хіменес-Браво показав молоду кохану на День всіх закоханих: “Нарешті ми її побачили”

Видатний кулінар та головний суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав свою молоденьку кохану, яку давно приховував від публіки.

Ектор Хіменес-Браво дивує своїх прихильників несподіваними фотографіями або цікавими та смішними відео-роликами зі свого життя. Цього разу контент кулінара дещо змінився. Чоловік до дня Закоханих вирішив поділитись з користувачами мережі фотографіями своєї молодої спутниці, яку він так давно від всіх приховував.

Попри те, що Ектор показав фотографії зі своєю коханою, ніхто досі не знає її імені. Це залишається загадкою для всіх. Сподіваємося, чоловік скоро розповість нам, хто ж зміг підкорити його кулінарне серце.

“Дякую, що ти зі мною. Мені з тобою дуже пощастило. Я сумую”, – пише кулінар у зверненні до своєї коханої дівчини.

Реакція прихильників відомого судді стала неоднозначною. Коментатори розділились на два табори: одні підтримують стосунки чоловіка з молодою дівчиною, а інші не хочуть навіть бачити чогось подібного. На їхню думку – це не припустимо.

  • “Оце то молоденька”;
  • “А що за питання такі, чому молода і так далі.. Хіба в Ектора немає права на щастя? Якщо йому так добре і їй так добре, то чому б ні”;
  • “Нарешті ми змогли її побачити”.

Крім такого привітання своєї коханої, чоловік анонсував вихід нового сезону проєкту “МастерШеф” професіонали. Відомо, що одним із учасників “Професіонали” став один з учасників дитячого проєкту. Переглянути проєкт в режимі онлайн можна на офіційній сторінці стрімінгового сервісу You-Tube. Втім, таке задоволення доступне не кожному. Насолоджуватися переглядом улюбленої програми можна лише тим, хто оформить платну підписку на спонсорство каналу.

Новий сезон проєкту МастерШеф Професіонали
Новий сезон проєкту МастерШеф Професіонали

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини