“Був для неї кісткою в горлі”: Андрій Бєдняков розповів про роботу зі зрадницею Оксаною Марченко

Андрій Бєдняков працював з Оксаною Марченко на телеканалі СТБ. Чоловік розповів, як йому працювалося з однією з найголовніших зрадниць України.

Популярний телеведучий Андрій Бєдняков розповів, як йому працювалося з Оксаною Марченко. Вони разом працювали ведучими шоу “Х-фактор” ще в 2016 році. Під час ефірів можна було помітити, що Оксана Марченко поводила себе досить холодно з телеведучим. Її дуже обурювала думка про те, що вона стала не єдиною ведучою, до якої була прикута вся увага.

Андрій Бєдняков розповів про роботу з Марченко
Андрій Бєдняков розповів про роботу з Марченко

Як говорить Андрій, вони пропрацювали разом один рік і він став для неї справжньою кісткою в горлі. Оксані було образливо, що чоловік сучасніший за неї, молодший і було дуже помітно те, що вона відчуває велику неприязнь по відношенню до Андрія. Під час першого прямого ефіру в них не було контакту один з одним. Чоловік намагався знайти з нею спільний контакт, але вона аж ніяк не хотіла налагоджувати з ним стосунки.

“Я на неї дивився, а вона від мене відверталася, я хотів пожартувати і жартував, але вона не сміється. В неї на обличчі було написано, що вона про мене думає”, – розповідає Андрій.

Андрій Бєдняков зізнався, як йому працювалось з Марченко
Андрій Бєдняков зізнався, як йому працювалось з Марченко

Телеведучі провели разом вісім прямих ефірів і в самому кінці Оксана почала проявляти добре ставлення до чоловіка. Після фінального епізоду йому випала нагода посілкуватися з нею в присутності суддів, тому ця розмова видалась позитивною, але не такою, як хотілось би.

“Я не можу сказати, що вона погана людина. Так, вона мені прямим текстом сказала, що я не її рівень, але це нормально”, – додає телеведучий.

Після проєкту чоловік не підтримував з нею ніякого контакту, тому що тісного спілкування не було навіть під час зйомок. Зараз Оксана Марченко знаходиться невідомо де разом зі своїм чоловіком Медведчуком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини