Підспівував весь зал: пісня “Там біля тополі” лунала з кожного боку – чим підкорив публіку співак Shumei

Молодий український співак Shumei отримав велику популярність з початком повномасштабного вторнення, виконуючи свої патріотичні пісні. Лучани розповіли, чим саме хлопець їм подобається.

Shumei – молодий український співак, що став справжнім відкриття для мільйонів українців під час повномасштабного вторнення. Багато хто чув пісні та кавери в його виконанні, в зв’язку з цим в Луцьку в стінах драматичного теарту зібралося чимало його прихильників. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому лучани так сильно полюбили співака.

Одна з лучанок завітала на концерт разом зі своїм сином та учнем, що був з українським прапором в руках. Як каже малий, він це зробив для того, аби підтримати українських воїнів, а мама прийшла на концерт аби послухати улюбені композиції. В хопчика на прапорі були написані приємні слова від військових, що проходили лікування в Луцьку.

За що прихильники люблять співака Shumei
За що прихильники люблять співака Shumei

Ще деякі з прихильників розповіли, що вони полюбили співака за його репетруар та тембр голосу. Shumei співає патріотичні пісні і однією з таких пісень від підіймає бойовий дух. Хлопці побажали йому натхнення і здоров’я, щоб він продовжував в тому ж дусі.

Крім прихиьників його творчості, є й такі, що потрапили вперше на його концерт і ніколи не чули про співака.

“Чесно, ніколи не чула, лише деякі слова з пісні. Я не дивлюся телевізор і не слухаю радіо, тому прийшла знайомитися з українським виконавцем, про якого говорять дуже багато гарних слів”, – розповідає лучанка Олена.

Команда Shumei влаштувала благодійний аукціон з автографом співака. Всі вилучені кошти підуть на підтримку Зборойних Сил України. Дівчинка, тато якої виборов їй цього прапора, буде дуже рада такому подарунку від її улюбеного виконавця.

Коли ж настав час для головної зірки концерту – пісні “Там біля тополі”, то весь зал допомагав співати цю композицію. В залі було безліч ліхтариків, що піднялися у залі та створили по-справжньому неймовірну атмосферу.

Співак Shumei дав чуттєвий концерт в Луцьку
Співак Shumei дав чуттєвий концерт в Луцьку

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини