“Невгамовність – від мене”: Катя Осадча та Юрій Горбунов чуттєво привітали 6-річного сина з днем народження

Зіркове подружжя відомих українських телеведучих виховують двох спільних синів – Івана та Данила. Старший син знаменитостей сьогодні святкує день народження

Сьогодні, 18 лютого, день народження святкує син відомих українських телеведучих Юрія Горбунова та Катерини Осадчої. З нагоди сімейного свята зіркові батьки у соціальній мережі Інстаграм чуттєво привітали свого сина.

Осадча та Горбунов привітали сина

Відома українська телеведуча на особистій сторінці в соціальній мережі поділилась власними спостереженнями щодо того, як змінився їхній з Горбуновим син. Знаменитість зауважила, що з кожним роком Іван стає все більше схожим на своїх батьків. Катерина Осадча розповіла, що вони з чоловіком помічають, як син наслідує їхні риси характеру.

Син Юрія Горбунова та Катерини Осадчої
Син Юрія Горбунова та Катерини Осадчої

Невгамовність від мене і любов до порядку від тата… А скільки різного, що ми помічаємо щохвилини

– чуттєво та з любов’ю привітала Катерина Осадча свого сина з днем народження.

Крім того, зіркова мама написала, що їхній син дуже чекав свого шостого дня народження. Можливо, Іван Горбунов вже давно хотів почати ходити до школи.

Зірковий татко також доєднався до привітань. Чоловік зауважив, що не встиг зрозуміти, як так швидко виріс його син, адже ніби вчора Горбунов тримав новонародженого малюка на руках, а тепер Івану виповнилось 6 років.

Юрій Горбунов зі своїм сином і Катериною Осадчою
Юрій Горбунов зі своїм сином і Катериною Осадчою

Відомий український телеведучий також зізнався, що ніколи навіть не міг уявити, що його синові доведеться зростати за часів війни. Втім, додав Юрій Горбунов, він не сумнівається в перемозі й радий, що його дитина зростає саме в Україні.

Знаменитість зізнався, що він ніколи не зможе пояснити словами, як сильно любить свого сина. Зірковий батько зазначив, як сильно вони з дружиною, Катериною Осадчою, пишаються Іваном. Юрій Горбунов назвав сина їхньою гордістю та майбутнім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини