“На його місце прийдуть інші”: Слава Дьомін зізнався, що сталось з Олегом Винником на лікуванні в Німеччині

Відомий український ведучий Слава Дьомін зізнався, що насправді сталось з Олегом Винником на лікуванні за кордоном – кар'єра артиста під серйозною загрозою

Минулого року зникнення Олега Винника було чи не найобговорюванішою темою українського шоубізнесу. Багато зіркових колег артиста висловлювали свої думки щодо того, що сталось і де опинився відомий виконавець. Хоча знаменитість давно пояснив, що перебуває у Німеччині на лікуванні, розмови про його особистість продовжуються й досі.

У новому інтерв’ю для “Зіркового” відомий український телеведучий Слава Дьомін поділився своїми роздумами стосовно майбутнього несподівано зниклого Олега Винника. Так, ведучий впевнений, що в головного вовка країни можуть трапитись кар’єрні неприємності, адже вже понад рік співак не з’являється перед шанувальниками з новими піснями.

Втім, на думку Слави Дьоміна, з цим не виникне зовсім ніяких проблем – Олега Винника спокійно зможуть замінити не менш талановиті, але не такі відомі артисти. Разом з тим, зізнався знаменитість, про українського вовка доволі швидко забудуть.

Слава Дьомін висловив свою думку стосовно зникнення Олега Винника
Слава Дьомін висловив свою думку стосовно зникнення Олега Винника

Олег Винник пропав максимально. На його місце, напевно, прийдуть інші артисти, і закриють цей гештальт. Деякі люди з його команди вже не працюють з ним…

– прокоментував Слава Дьомін, додавши, що говорити правду про реальний стан Олега Винника він не може, оскільки не має морального права на це.

Крім того, додав ведучий, за останній рік в українському шоубізнесі з’явилось чимало нових, молодих зірок, які зовсім скоро завоюють популярність та славу. Таким чином, підвищуються ризики та шанси, що хтось з новоспечених артистів займе місце Олега Винника.

На думку Слави Дьоміна, заміна Олега Винника не виглядатиме доволі дивно
На думку Слави Дьоміна, заміна Олега Винника не виглядатиме доволі дивно

Нагадаємо, що з першого дня повномасштабної війни Олег Винник, на відміну від своїх зіркових колег, буквально зник з радарів. Поки одні намагались завоювати популярність, користуючись горем, інші ж просто спокійно займались волонтерством. Але всіх цих артистів об’єднує одне – вони активно підтримували комунікацію зі своєю авдиторією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини