Олег Винник пустився берега: показав свій “помідор” і передав українцям “ковток свіжого повітря” з Німеччини

Олег Винник, який тривалий час не виходив на зв'язок з прихильниками, тепер активно готується повернутися до своїх фанатів. Зірковий чоловік випустив відео, на яке у мережі відреагували неоднозначно.

Олег Винник, який буквально зник з радарів соціальних мереж після Великодня 2022-го року, вирішив повернутися до своїх прихильників. Минулого року він вже намагався прокласти шлях до сердець шанувальників, давши гучне інтерв’ю. Втім, за цим кроком не рушило нічого: ані нових хітів, ані повернення додому.

Зараз співак знову намагається повернутися у наш інфопростір та навіть випустив пісню. Крім цього, він активно почав знову користуватися мережею і записує відеозвернення. Знаходиться селебріті досі у Німеччині, куди, за його словами, він поїхав на лікування.

Олег Винник передав ЗСУ вітання прямо з Німеччини

Нещодавно артист показав свою “магію ранку” у тихій безтурботній Європі. Олег позував на балконі, демонструючи свої грядки з помідорами та базиліком.

Винник з гордістю показав ці рослини своїм підписникам, відзначивши, що доглядає за ними самостійно, попри складні погодні умови.

“Як ви помітили, я стою в жилетці. У нас вітряно і навіть холодно”, — розповів артист у відео, підкреслюючи, що навіть в таких умовах він знаходить радість у простих речах.

Звернувся зірковий чоловік і до захисників і захисниць України. Він подякував їм за мужність і самовідданість, передавши символічний “ковток свіжого повітря” з Німеччини. Ну, а у коментарях публіка відреагувала неоднозначно. Чимало хейтерських висловів понеслося у бік Винника.

Олег Винник передав ЗСУ вітання прямо з Німеччини

Нагадаємо, що мережею шириться інформація від екс-продюсера зірки про те, що Олег виїхав за кордон, ховаючись у машині, аби його точно випустили з України. Сам артист поки аніяк не прокоментував це.

Популярне

Подібні новини