“Слуга народу” по-польськи: що відомо про польського Володимира Зеленського Марціна Гікнара та як він виглядає

Польський телеканал отримав право на зйомки одноіменного серіалу "Слуга народу", але з адаптацією до польських проблем та громадян. Що відомо про головного героя?

Вже в березні 2023 року світ побачить польську адаптацію відомого українського серіалу “Слуга народу”. Відомо, що один з польських телеканалів викупив права на зйомки серіалу ще два роки тому. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто став головний героєм іноземного серіалу.

В Польщі почалися зйомки власного серіалу Слуга народу
В Польщі почалися зйомки власного серіалу Слуга народу

За сюжетом все залишається майже без змін. Режисери прибрали з серіалу моменти, що ніяк не стосуються польського народу та Польщі в загальному, а так все залишається без змін. 36-річний вчитель історії Ігнатій Конечний випадково стає президентом країни і навколо нього розгортатимуться несподівані події з різкими сюжетними поворотами.

Головного героя зіграв актор Марцін Гікнар, якому зараз 40 років. Чоловік не славиться кінематогрофічною родиною, а навпаки: мама – власниця студії фото, а батько працює лікарем. Також в чоловіка є молодший брат Єнджей та сестра. Хлопець, як і його старший брат, теж подався в акторство.

В анонсі до серіалу заявляють, що успіх українського серіалу привів до влади Володимира Зеленського, чи станеться те саме з польським прототипом – невідомо, але режисери картини впевнені, що серіал стане поштовхом більше подумати про політику і, звісно, не обійдеться без кумедних та смішних моментів під час перегляду.

Слуга народу тепер знімають в Польщі: що відомо про головного героя
Слуга народу тепер знімають в Польщі: що відомо про головного героя

Марцін Гікнар тривалий час був актором театру у Варшаві, на його рахунку близько 40 зіграних ролей в театрі та більше 20 в кіно-стрічках. В нього є не одна нагорода за його успіхи в кіно. Також відомо, що чоловік був одружений з 2011 по 2017 рік, але причина розлучення поки невідома.

Особливість актора, що грає головну роль президента Польщі в тому, що в нього немає соціальних мереж. Чоловік запевняє, якщо ви побачили хоча б одну сторінку, яка називає себе іменем актора – це фейк.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини