“Ми з Карпачовим давно знайомі”: психологиня Наталія Холоденко заговорила про батька своєї дитини

Зірка телеканалу СТБ Наталія Холоденко приховує особистість свого чоловіка, який став батьком її другої дитини. Невже жінка нарешті зізналася, хто це?

Наталія Холоденко вже довго тримає в секреті ім’я батька своєї другої дитини, але в Мережі можна відшукати різні теорії стосовного цього. Сама ж психологиня дала коментар стосовно  чуток про особистість загадкового партнера. Справа в тому, що після народження дівчинки на ім’я Вів’єн жінку почали підозрювати в прихованих стосунках з різними чоловіками.

Одна з теорій – це Дмитро Карпачов. На офіційній сторінці у соціальних мережах Наталії неодноразово з’являлися фотографії з ведучим та психологом, які змушували замислитися про їхні загадкові стосунки. Психологиня відповідає, що вони з Карпачовим знайомі вже дуже давно.

“Це одна з версій. Ми з Дімою вже давно знайомі, проводимо разом немало часу і ведемо спільні семінари”, – каже Наталія.

Хто став батьком другої дитини Наталії Холоденко
Хто став батьком другої дитини Наталії Холоденко

Попри це, Дмитро знаходиться у шлюбі з іншою жінкою, тому він ніяк не може бути причетним до дитини Холоденко. Він виховує власного сина і ці чутки про стосунки з іншою жінкою ніяк не коментує. Слідом за Карпачовим з’явилися чутки про Влада Дарвіна.

Про Давріна жінка розповіла, що вони познайомилися в той час, як він оранжував її пісню. Більше їх нічого не пов’язує та й чоловік також давно у щасливих стосунках, які не хоче руйнувати.

Наталія Холоденко розповіла, чому приховує батька дитини
Наталія Холоденко розповіла, чому приховує батька дитини

Крім цих двох чоловіків, Наталію сватали з двома претендентами: танцюристом Віталієм Загорайко та спортсменом Юрієм Журавським. Справа в тому, що жінка приймала участь в танцювальному шоу і їй потрібно було займатися не лише танцями, але й схуднути для комфортної участі у проєкті. Якщо вірити чуткам, вона почала проводити багато часу з Віталієм, схудла, зробила декілька великих проєктів, а потім народила дитину, але танцювала вона вже з Дмитром Дікусаром.

Хто став батьком другої дитини Наталії Холоденко
Хто став батьком другої дитини Наталії Холоденко

Щодо Юрія Журавського – його почали сватати через спільні проєкти з Наталією. Про нього психологиня говорить лише хороше:

“Він хороший, правда? Але я поки не буду розповідати, хто ж став батьком моєї дитини, бо обговорення мого особистого життя не дуже добре вплинуло на мої стосунки з першим чоловіком”, – закінчує Наталія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини