Українські артисти, чиї нові пісні під час війни розкритикували українці: Потап, Злата Огнєвіч, Лобода та інші

Зірки українського шоу-бізнесу продовжують тішити своїх прихильників новими піснями, незважаючи на повномасштабне вторгнення, однак, не всім вдається оминути щедру порцію хейту.

За час повномасштабного вторгнення багато зірок українського шоу-бізнесу випустили не одну пісню. Деякі перейшли на українську мову в своїх піснях, а я декі не припиняли цього робити й до війни. Однак, не всім зіркам вдалося вразити прихильників своїми композиціями і чимало артистів отримали велику порцію критики у свій бік. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, хто з зірок потрапив до списку розкритикованих артистів.

Потап

В Мережі розкритикували нову пісню Потапа
В Мережі розкритикували нову пісню Потапа

Репер та продюсер Потап днями опублікував свою нову пісню “Волонтер”, разом із кліпом. На відео волонтери допомагають приводити в порядок місто Ірпінь, яке було одним з перших, що зустрілося з російською агресією. Прихильники артиста не дуже добре відреагували на таку композицію. Як кажуть користувачі Мережі, пісня ніяк не підтримує волонтерів, а навпаки – це принижує всі їхні старання за час повномасштабного вторгення.

Позитив

Українські зірки, яких розкритикували в Мережі
Українські зірки, яких розкритикували в Мережі

Позитив разом з Анною Трінчер презентували кліп та пісню “Яка ти козачка”, але отримали більше негативу, ніж позитиву. Після презентації кліпу, прихильники співака почали писати багато негативних коментарів стосовного того, що це не має ніякого відношення до українських козаків і козачок, а вульгарний одяг Анни Трінчер в кліпі змушує його вимкнути.

Надя Дорофєєва

Артисти, яких розкритикували через музику
Артисти, яких розкритикували через музику

Співачка випустила за час війни вже не одну пісню, але найбільше хейту зібрала пісня “Щоб не було”. Справа в тому, що ці рядки написав для неї її коханий Михайло Кацурін, але деякі прихильники досі не можуть заспокоїтися і поливають Надю брудом через її нові стосунки.

Дівчина не стала бурхливо реагувати на такі коментарі і опублікувала підбірку її улюблених гнівних відгуків про власну творчість на своїй офіційній сторінці в одній із соціальних мереж.

Злата Огнєвіч

Співаки та співачки, які натрапили на критику після нових пісень
Співаки та співачки, які натрапили на критику після нових пісень

Холостячку звичануватили в плагіаті пісні відомої на весь світ співачки Біллі Айліш. Схожість користувачі почули в самому початку композиції і одразу зрозуміли, що вона їм нагадує. Крім цього, кліп доволі схожий з закордонною співачкою, тому хейтери не втратили можливості поговорити й про це.

Світлана Лобода

Українських зірок розкритикували за нові пісні
Українських зірок розкритикували за нові пісні

Відома українська співачка отримала багато критики через те, що вона не одзразу почала говорити про події в Україні, а лише з часом. Після того дівчина запрезентувала нову пісню “Молитва” українською мовою, але Світлану звинуватили в лицемірстві. Ходили чутки, що її продюсер дає згоду на приватні виступи перед російською аудиторією, але підтвердження цьому поки ніякого не було.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини