“Розглянула в собі нове”: Маша Єфросиніна зізналася, на що вона не могла наважитися декілька років

Відома українська телеведуча і подружка Ольги Полякової Маша Єфросиніна чесно розповіла, як вона змінилася за останній рік і що нового змогла відкрити у собі.

За останній рік через зміни всередині себе проходить кожен українець. Така доля не обійшла стороною і зірок українського шоу-бізнесу, в числі яких опинилося телеведуча Маша Єфросиніна. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як дівчина змінилася за останній рік і що відчуває всередині себе тепер.

Маша Єфросиніна розповіла про зміни всередині себе
Маша Єфросиніна розповіла про зміни всередині себе

З 24 лютого Маша допомагає українським військовим, а її чоловік Тимур, навіть не запитуючи в неї, подався до лав захивників України. Дівчина не втрачає можливості розповісти своїм прихильникам про переживання, з якими вона зустрілась за цей непростий рік і яку трасформацію вона пройшла, щоб стати іншою людиною. Про це Маша розповіла в одній із соцільних мереж.

За ці майже 365 днів Єфросиніна навчилася багатьом речам, але одна з найпростіших – вміння реагувати на внутрішні імпульси. До повномасштабної війни в неї було розписане життя по годині і не було часу звертати увагу на внутрішні думки та переживання, не було вихідних та якісного відпочинку і дівчині було дуже складно.

А тепер вона може піддатися своїм внутрішнім іпмульсам, які кличуть її на нові поїздки, нові емоції та багато іншого. Вона може жити по-новому, не відкладаючи на потім такі прості речі, як відпочинок, бо це “потім” може навіть не наступити.

“Раніше я б обмірковувала це через свій внутрішній фільтр: готова-не готова”, – каже телеведуча.

Тепер Маша може прийняти рішення в свою користь та задоволення не думаючи про якісь обставини, що заважають їй це зробити. Вона отримує задоволення від дозвілля навіть у такий складний для кожного час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини