Тіна Кароль заявила, що відмовляється від російськомовних пісень: “Жодного разу не звучали”

Тіна Кароль зробила на одному зі своїх концертів відверте зізнання стосовно своїх пісень російською мовою. Співачка заявила, що вона більше не співатиме.

Українська співачка Тіна Кароль має в своєму репертуарі велику кількість російськомовних пісень, які користуються великою популярністю. Звісно, Тіна не приховує, що ці пісні відіграють в її житті велику роль і вона дуже дорожить ними, але співачка дала обіцянку своїм прихильниками, що вона більше не буде співати їх заради української аудиторії. Таку заявку вона зробила в Лос-Анджелесі під час свого концерту.

Відео поширилось в Мережі та з’явилось на офіційному акаунті співачки. Крім цього, Тіна зізналася, що вона з початком повномасштабного вторгення жодного разу не заспівала пісні російською мовою і пишається цим.

“Я відмовилась від кожної своєї пісні, що була російською мовою. Це правда, з початком війни я не співала пісні російською мовою. Це моя пряма заява”, – говорить Тіна Кароль.

Такий крок прихильники дуже оцінили, враховуючи те ,що найпопулярніші пісні співачки, що трималися в трендах, були саме російською мовою. В коментарях під дописом Кароль вони написали багато слів підтримки в сторону співачки.

  • “Я пишаются вами! Зразу видно, що ви щира українка”,
  • “Ніколи не відмовлюсь від ваших пісень, можливо, пора перекласти їх на українську мову?”,
  • “Пишаюся такою українкою, як Тіна Кароль”
  • “Це правильно, так і повинно бути”.

До речі, свої пісні на українську мову вже встигла перекласти Надя Дорофєєва. Її новий реліз українською мовою став не менш популярний за російську версію. Тому, можливо, Тіна Кароль замислиться над тим, щоб перекласти й свої відомі хіти також. Це досить непогана ідея.

Популярне

Подібні новини