Спогади Каті Осадчої, Монатіка, Лесі Нікітюк, Тараса Цимбалюка та інших зірок про 24 лютого 2022 року

Минув рівно рік, коли весь світ сколихнула новина про повномасштабне вторгення. Рік нашої незламності, віри, та боротьби. 24 лютого 2022 року - назажди в пам'яті для кожного.

Рік тому, 24 лютого 2022 року Україна прокинулася від масого галасу за вікном. Хтось збирав речі, хтось не знав, що робити, а хтось вже був готовий до цих подій і просто чекав, що буде далі. Вже рік, як Україна доводить свою незалежність і продовжує боротися за свій народ. Тим часом, зірки українського шоу-бізнесу пригадали, що вони відчували рік тому в цей неминучий для України день.

Катерина Осадча

Українські зірки пригадали події минулого року
Українські зірки пригадали події минулого року

Телеведуча згадує цей день з жахливими емоціями. Вранці 24 лютого Катерині хотілося заснути і прокинутися з позитивними емоціями, які тримали всю їхню родину напередодні. Катерина розповідає, що цей рік багато чому навчив кожного українця, багато дав і так само багато забрав, але цей рік показав, що ми можемо вистояти, можемо бути сильними і вміємо боротися за своє.

“Я згадую перші кроки та слова Данила, радість Івана від випадіння першого молочного зуба, життя має тривати заради таких моментів. Дякую ЗСУ, дякую нашим героям”, – пише Осадча.

Тарас Цимбалюк

Українські зірки розповіли про події 24 лютого
Українські зірки розповіли про події 24 лютого

Український актор подякував нашим захисникам і волонтерам. Як говорить Цимбалюк, він дуже пишається тим, що нажелить до незламного і великого народу. Не забув чоловік пригадати тих, хто покинув нас, залишившись в статусі вічного українського героя.

Дмитро Монатік

Зірки українського шоу-бізнесу пригадали події минулого року
Зірки українського шоу-бізнесу пригадали події минулого року

Для Дмитра 24 лютого – це день, який змушує обернутися назад і пригадати все, що з нами трапилося, але не для того, щоб боятися. Нам потрібно згадати для того, щоб продовжити свою боротьбу і зрозуміти, що ми вже нічого не боїмося.

Леся Нікітюк

Українські зірки підтримали захисників України
Українські зірки підтримали захисників України

Телеведуча зізналася, що сьогодні вона рефлекторно прокинулася о п’ятій ранку тому, що нервова система не зможе забути цей день і викреслити його зі своєї пам’яті. Крім цього, дівчина щиро подякувала кожному, хто наближає Україну до перемоги.

Також свою подяку Збройним Силам України в соціальних мережах висловили Юрій Горбунов, Юлія Саніна, Григорій Решетнік, Настя Коротка та багато інших.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини