“Тепер шо, вмирати некрасивим?”: Володимир Остапчук пригадав, що довго планував зробити 24 лютого 2022 року

Популярний український шоумен Володимир Остапчук поділився планами, які так довго будував на день повномасштабного вторгнення. Знаменитість зізнався, що спробував поставитись до всього з гумором

Рівно рік тому російська армія почала повномасштабний наступ на територію України. За цей неймовірно довгий, спершу страшний, а потім – безстрашний рік змінились абсолютно всі. Втім, 24 лютого в кожного були свої плани, мрії та амбіції. Так, Володимир Остапчук, відомий український телеведучий і шоумен, пригадав, що мав зробити в той день, який всі запам’ятали назавжди.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував фотографію з української столиці та зізнався, що не знайшов кадрів чи відео саме з того дня. За словами Володимира Остапчука, ймовірно, його пам’ять просто блокує будь-які спогади про початок повномасштабної війни.

Володимир Остапчук пригадав 24 лютого
Володимир Остапчук пригадав 24 лютого

Разом з тим, пригадав український шоумен, навіть тоді він спробував до всього поставитись з гумором. Зірка зізнався, що 24 лютого він мав йти до стоматолога, аби той зняв йому брекети. Втім, запис з об’єктивних причин довелось скасувати. Перше, що спало на думку Остапчуку, звісно ж жартома – невже доведеться “помирати некрасивим”.

Володимир Остапчук розповів, про що думав 24 лютого 2022 року
Володимир Остапчук розповів, про що думав 24 лютого 2022 року

Крім того, відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук пригадав, яким був Київ рік тому та яким він був цього ранку. За словами знаменитості 24 лютого 2022 року столиця перебувала наполовину в паніці, наполовину – була шокована. Втім, сьогодні ранковий Київ вразив своєю сонністю та неквапливістю, а у повітрі буквально відчувається, що все буде добре.

Володимир Остапчук порівняв столицю України рік тому та сьогодні
Володимир Остапчук порівняв столицю України рік тому та сьогодні

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення змінилось не лише професійне, а й особисте життя Володимира Остапчука. Нагадаємо, що нещодавно ми писали про те, що Володимир Остапчук натякнув на весілля з новою коханою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини