Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву за воєнну творчість і назвав її цинічною: “Ми маємо культурну катастрофу”

Відомий український артист Олег Скрипка висловився про молодих музикантів. Зокрема, знаменитість розкритикував Надю Дорофєєву та назвав її цинічною співачкою

Фронтмен гурту “Воплі Відоплясова”, популярний український музикант Олег Скрипка висловився стосовно артистів, які до початку повномасштабної війни залишались аполітичними, а з 24 лютого позиціюють себе як щирих патріотів. Таким чином, артист розкритикував Надю Дорофєєву та інших молодих виконавців, які не приховували того, що позицію змінили лише після початку великої війни.

У новому інтерв’ю для медіа “Твоє місто” Олег Скрипка зізнався, що існує декілька типів артистів в українському шоубізнесі. Перші, люди сцени, щиро та чуттєво розповідають та співають про те, що їх турбує. Другі, бізнесмени сцени, на думку артиста, створюють пісні й творчість виключно для того, аби заробити гроші.

Артист називає такий підхід до творчості відвертим цинізмом.

Олег Скрипка висловився про артистів, які стали патріотами після 24 лютого
Олег Скрипка висловився про артистів, які стали патріотами після 24 лютого

Крім того, впевнений відомий український артист, замало відмовитись від російськомовної творчості. Олег Скрипка не поважає артистів, які заробляють гроші та роблять собі ім’я на темі війни, свободи та української незламності. Такі речі музикант називає культурною катастрофою.

Артист зазначив, що для того, аби на краще змінити творчість та суспільство загалом, до музики потрібно додати зміст, сенс. Тоді, впевнений Скрипка, вийде якісний продукт.

Надя Дорофєєва, за власним зізнанням, раніше була аполітичною
Надя Дорофєєва, за власним зізнанням, раніше була аполітичною

До слова, варто нагадати, що нещодавно Надя Дорофєєва зізналась, що до 24 лютого вона була інфантильна та безвідповідальна. Більш того, за особистими словами артистки, їй здавалось, що бути поза політикою – це по-творчому. Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитість змінила свою думку й тепер виступає проукраїнською виконавицею, яка співає рідною мовою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини