Лідія Таран та Наталія Мосейчук зізнались, чому покинули ТСН: зустрічі з президентом, навчання у Франції

Відомі українські телеведучі Лідія Таран та Наталія Мосейчук покинули студію ТСН на невизначений термін. Де зараз знаходяться ведучі та чому виїхали з України?

З початком повномасштабного вторгення українці зазнали такого стресу, який до цього був невідомим для кожного з нас. Це торкнулося кожної сфери життя, кожної свідомої людини та назавжди змінило всіх українців. Сьогодні важко знайти людину, яку не зачепило це повномасштабне вторгення. Кожен по-своєму зазнав певних втрат, з якими не впорався, або продовжує боротися. Ці зміни торкнулися й відомий телеведучих, під голоси яких прокидалася вся Україна.

Лідія Таран і Наталаія Мосейчук покинули студію ТСН. Зараз цих ведучих не почуєш і не побачиш по телевізору, тому що дівчата покинули територію України. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, де зараз знаходяться наші телеведучі.

Лідія Таран

Лідія зізнається, що її життя суттєво змінилось з початком вторгнення. Разом зі своєю донькою вона перебуває у Франці та поки не планує повертатись. За словами телеведучої, вона планувала приїхати до рідного Києва, але після того, як дізналася, що ракета поцілила біля її будинку, вирішила так не ризикувати.

Зараз Лідія активно веде сторінки у соціальних мережах та розповідає про життя у Франції. Її донечка пішла там в школу, а сама Лідія вирішила отримати другу вищу освіту. Про своє повернення на ТСН Лідія говорить, що в неї є всі надії на швидке повернення до улюбленої роботи.

Лідія Таран розповіла, чому не працює на ТСН
Лідія Таран розповіла, чому не працює на ТСН

Наталія Мосейчук

Наталія, на відміну від колеги, покинула Україну тимчасово і її повернення на ТСН відбудеться вже зовсім скоро. Зіркова ведуча розповіла, що зараз в неї тимчасове відрядження до Польщі разом з командою. Все для того, щоб взяти інтерв’ю в президента Польщі Анджея Дуди.

Мосейчук зазначила, що основною темою для розмови стане, звісно, повномасштабне вторгення та враження після зустрічі з Володимиром Зеленським.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини