“Інколи мені неприємно”: Вова Дантес приховує стосунки з Кацуріною через досвід шлюбу з Надією Дорофєєвою

Відомий український шоумен і гуморист Володимир Дантес прокоментував свої нові стосунки. Чоловік зізнався, чому насправді приховує роман зі своєю коханою

Минулої весни стало відомо, що одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу розлучається. Пізніше у мережі почали з’являтись нові деталі історії – Надя Дорофєєва почала зустрічатись з колишнім другом родини Михайлом Кацуріним, а Дантес, своєю чергою, закрутив роман з дружиною Міші Дашею Кацуріною.

Хоча новоспечені парочки вже доволі довго зустрічаються, український співак і шоумен Вова Дантес майже нічого про новий роман не розповідає. У новому інтерв’ю для українського видання знаменитість розповів, чому саме не наважується розкривати абсолютно всі деталі свого особистого життя.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна мало розповідають про свої стосунки
Володимир Дантес і Даша Кацуріна мало розповідають про свої стосунки

За зізнанням відомого українського артиста, раніше він перебував у стосунках, в яких показував абсолютно все. Найімовірніше Дантес має на увазі шлюб зі своєю колишньою дружиною Дорофєєвою. Знаменитість зауважив, що він  навчився на досвіді попередніх стосунків – краще не розповідати всього.

Артист вважає, що бути відвертим зі своїми шанувальниками навіть у таких особистих питаннях – це безперечно круто, але наразі Володимир Дантес не бажає демонструвати всі залаштунки своїх стосунків.

Вова Дантес зізнався, що йому неприємні обговорення його стосунків
Вова Дантес зізнався, що йому неприємні обговорення його стосунків

Крім того, зізнався український артист, він не розуміє коментарів шанувальників з обговореннями його стосунків. Володимир Дантес впевнений, що наразі в Україні відбувається куди більше важливих і трагічних подій, на які слід звертати увагу.

Насправді інколи мені неприємно, що це обговорюється. Не розумію, навіщо… Люди – це люди. І вони завжди будуть обговорювати брудну білизну

– зауважив Володимир Дантес.

Втім, підсумував артист, тепер він спокійніше реагує на все, що відбувається. Дантес розуміє, що люди завжди бажатимуть обговорити те, що їх не стосується, тому не звертає на це уваги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини