Стася Ровінська за тисячі кілометрів привітала батька з днем народження: замінив їй матір Сніжану Єгорову

Відома українська актриса й телеведуча привітала свого батька з днем народження. Як знаменитості вдалось влаштувати приємний сюрприз рідній людині крізь відстань у тисячі кілометрів?

Анастасія Ровінська або, як всі її знають, Стася здобула популярність завдяки акторському таланту й безперечній харизмі. Сьогодні зірку знають за епізодичними ролями в українських стрічках, а також за діяльністю на телебаченні. Дівчина з самого дитинства хотіла пов’язати своє життя з творчістю, тому їй це легко вдалось.

Народилась майбутня зірка в родині ведучої Єгорової та музичного режисера Горова. Батько актриси 26 лютого відзначив свій день народження. Зіркова донька привітала рідну людину з Нью-Йорка, скориставшись найголовнішим благом цивілізації – Інтернетом.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Стася Ровінська показала, як саме влаштувала свій сюрприз. Так, батько дівчини завітав у студію 1+1, а його донька приєдналась до компанії ведучих “Сніданку” по відеозв’язку. Присутні в студії скромно засервірували стіл, поласувавши солодкими смаколиками, але найголовнішою фішкою було саме привітання від Стасі Ровінської.

Стася Ровінська привітала свого батька зі студії 1+1
Стася Ровінська привітала свого батька зі студії 1+1

Нагадаємо, що зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою Анастасія має не такі близькі й відверті стосунки. Раніше Ровінська приголомшила шанувальників несподіваною правдою про те, що в дитинстві мати її дуже суворо виховувала й іноді навіть доходило до фізичного насилля. Так, за спогадами Стасі Ровінської, вона могла “отримати” будь за що – все залежало від настрою матері. Зірка також пригадала, що вдома постійно панувала напружена й неприємна атмосфера, яка не дозволяла розслабитись.

В інтерв’ю для Анни Олицької донька горезвісної Сніжани Єгорової пригадала, що іноді вона не просто не хотіла повертатись додому – їй було страшно. Стася Ровінська визнає, що життя з неможливістю видихнути та повністю відпочити навіть у себе вдома було дуже важким.

Стася Ровінська зі своєю матір'ю Сніжаною Єгоровою
Стася Ровінська зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою

Натомість з батьком у зірки куди ближчі стосунки. Коли Стасі Ровінській виповнилось 11 років, її батьки розлучились і вона залишилась жити з мамою. Втім, з татом у дівчини завжди були близькі та навіть дружні взаємини. Разом з тим, зізналась актриса, вона дуже сумує через те, що не мала можливості стати з татом ідеальним прикладом сімейних взаємин, як це буває у благополучних родинах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини