Не українка, а циганка: Регіна Тодоренко змінила колір волосся на темний та обвішала себе рушниками з монетами

Українська зрадниця Регіна Тодоренко з початком повномасштабного вторгення почала грати в мовчанку, а тепер стала схожа на справжнісіньку циганку.

Українська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко продовжує вести свою діяльність та будувати життя в росії попри те, що в її рідній країні коїться дещо страшне. Зірка не сказала ні слова в підтримку України, а лише мовчки закрила очі на всі події, винуватцем яких стала країна-аргесор, де проживає Тодоренко.

Попри всі події в Україні, Регіні нічого не заважає далі розважатися та зніматися з різними проросійськими співаками та акторами в шоу. Одним з таким шоу стала розважальна програма “Маска”, де головні герої перевтілюються в образи різних персонажів. Співачка обрала для себе роль циганки. Дівчина з білявки перетворилася на брюнетку, обвішала себе монетками та рушниками.

Регіна Тодоренко перетворилася на циганку
Регіна Тодоренко перетворилася на циганку

Відповідні фото Регіна опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі і звернулася до прихильників, щоб ті боялися своїх бажань.

Регіна Тодоренко стала схожа на циганку
Регіна Тодоренко стала схожа на циганку

“Як швидко ми притягуємо ті події, яких боїмося і про які часто думаємо…”, – пише Тодоренко.

Нагадаємо, 32-річна співачка та телеведуча родом з Одеси. За весь час холодної війни, яку веде росія проти України, вона нічого не сказала в підтримку своєї держави. Зі сторони Тодоренко був написаний лише один пост в одній із соціальних мереж про те, що любити свою сім’ю – не означає ненавидіти іншу. Саме такі головні слова заклала дівчина в своє звернення, пояснюючи терміни патріотизму та націоналізму.

“Між патріотизмом і націоналізмом глибока відмінність. У першому – любов до своєї країни, у другому – ненависть до всіх інших” – писала зрадниця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини