“Ну, поцілувався з Тіною Кароль”: український співак Wellboy зізнався, що в нього був поцілунок з Тіною Кароль

Український співак Wellboy зізнався своїм друзям, що в нього були поцілунки з Тіною Кароль. Один з них засняв все на відео та опублікував в Мережі.

Український молодий співак Wellboy, що зловив свою хвилю популярності зовсім нещодавно, зізнався, що в нього були поцілунки з Тіною Кароль. Про це стало відомо після того, як один з його друзів, комік та продюсер Андрій Лузан з “Левів на джипі” опублікував таке зізнання в соціальних мережах та своїй офіційній сторінці.

Співак завітав до коміків Андрія Лузана, Миколи Зирянова, Валентина Міхієнка та єдиної “Левиці” чоловічої команди Даши Кубік щоб гарно провести час, можливо, щоб щось обговорити та посміятися. Під час спілування між Миколою та Антоном (справжнє ім’я співака) трапилася суперечка і Микола розкрив страшну таємницю:

“Що, думаєш, що я не знаю, що коли ви писали пісню з Тіною Кароль, то ти поцілувався з нею?”

Молодий співак зізнався про поцілунки з Кароль
Молодий співак зізнався про поцілунки з Кароль

Антон трішки розгубився, але з посмішкою на обличчі відповів:

“Ну, поцілувався”

Звісно, хлопці пожартували, але тепер в прихильників Wellboy та Тіни Кароль є новий привід для обговорення. Чи справді в молодого артиста був поцілунок з видатною співачкою, чи це був невинний жарт – залишається лише здогадуватися, але якщо це правда, то вона не залишиться без уваги.

Wellboy розповів про поцілунки з Тіною Кароль
Wellboy розповів про поцілунки з Тіною Кароль

До слова, Андрій Лузан та інші коміки активно займаються благодійністю. Хлопці створили власний благодійний фонд, збирають донати для наших військових, ведуть прямі ефіри та багато іншого. Зараз коміки зі своєю шоу-програмою вирушають у благодійний тур, саме тому можна доєднатися до допомоги нашим хлопцям та гарно провести час. Деталі можна дізнатися на офіційних сторінках самих коміків, або на сторінці “Левів на джипі”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини