Зустрів кохання на роботі: Юрій Горбунов розповів про колишню дружину та шалені почуття до Осадчої

Юрій Горбунов зустрів свою першу дружину під час спільної роботи в театрі. Попри це, чоловік не часто розповідає подробиці свого особистого життя з колишньою дружиною.

Юрій Горбунов пов’язав своє особисте життя разом з роботою. Так склалося, що двох своїх дружин він зустрів саме на роботі, але своїм особистим життям з колишньою дружиною він ділиться не часто. Свою першу дружину Людмилу він зустрів в театрі під час своєї роботи в театрі. Жінка працювала акторкою і була, навіть, старшою за Горбунова, але йому не заважало. Не завадило й те, що в неї вже був чоловік та дитина.

Юрій Горбунов розповів про свою першу дружину
Юрій Горбунов розповів про свою першу дружину

Спочатку вони просто спілкувалися, але потім чоловік закохався в Людмилу та найближчим часом покликав її заміж. Під час шлюбу з нею, Юрій зміг побудувати успішну кар’єру телеведучого та актора, якого знає вся Україна. Пара була в шлюбі цілих 20 років, але так склалося, що в них не було дітей.

Зараз чоловік одружений на Катерині Осадчій, з якою в них двоє своїх дітей та один син Катерини від першого шлюбу. Як відомо, Юрій зустрів Катерину також на роботі. Спочатку, вони мало спілкувалися одне з одним через те, що вони рідко приймали участь в спільних проєктах. Вони разом почали вести проєкт “Голос діти” і так сталося, що Горбунов почав підвозити Катерину додому. Таким чином, в них закрутився роман.

Юрій Горбунов розповів про свою першу дружину
Юрій Горбунов розповів про свою першу дружину

Юрій вирішив, що в нього дуже сильні почуття до Катерини, до того ж взаємні. Плюсом було те, що Катерина та чоловік вже мали свій досвід у шлюбі, тому вони без проблем почали будувати нові стосунки. Коли дівчина завагітніла, то пара зізналась в тому, що в них бурхливий роман і вони розвивають свої стосунки.

Зараз пара дуже щаслива у шлюбі, вони проводять разом сімейні вечори та тішать своїх прихильників щастям в своїй сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини