“Монахині порушили обітницю мовчання”: Тіна Кароль розповіла, як та де зустріла перший день війни

Відома українська співачка зізналась, що початок в Україні повномасштабної війни змусив чи не всіх монахинь порушити обітницю мовчання й телефонувати найріднішим людям

Кожен українець запам’ятав перший день повномасштабного вторгнення до кінця свого життя. Для когось, на жаль, війна почалась набагато раніше, втім 24 лютого безперечно стало незворотною датою – початком кінця однієї з найстрашніших сторінок сучасної історії України. Відома українська співачка Тіна Кароль пригадала, як та де саме зустріла цей день і що тоді відбулось.

В інтерв’ю для чехословацької редакції глянцевого журналу Vogue Тіна Кароль дала інтерв’ю як одна з найпопулярніших артисток України. Зірка вперше за довгий час поділилась спогадами та емоціями, які пережила 24 лютого 2022 року.

Тіна Кароль пригадала ранок початку повномасштабної війни в Україні
Тіна Кароль пригадала ранок початку повномасштабної війни в Україні

Знаменитість пригадала, як напередодні 24 лютого минулого року всі навколо обговорювали біду, яка насувалась. Зірка зізналась, що морально вона не могла витерпіти цього всього, тому пішла в жіночий монастир. Саме там Тіну Кароль і застала війна. Знаменитість розповіла, що вона час від часу приходить у святе місце, яке допомагає їй заспокоїти думки та душу.

Тіна Кароль зауважила, що монастир – місце тиші та спокою, але тієї страшної ночі горе змусило кричати та плакати навіть монахинь, які дали обітницю мовчання. Артистка пригадала, як десятки молитов за порятунок душ зливались в одне єдине, а всі навкруги кричали й плакали.

Тієї ночі монахині порушили обітницю мовчання, плакали та телефонували своїм рідним. Це було жахливо, серце обливалося кров’ю, тому що весь монастир був наповнений криком

– пригадала Тіна Кароль.

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як для неї пройшло 24 лютого 2022 року
Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як для неї пройшло 24 лютого 2022 року

Одна з найвідоміших українських співачок також зазначила, що після смерті чоловіка вона стала прикладом сильної жінки, яка продовжує життя попри все. Після початку повномасштабної війни зірка всі свої сили перенаправила на культурну дипломатію, раптом перетворившись з зірки на біженку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини