Засипає квітами після розлучення з Нікітою Добриніним: Даша Квіткова назвала ім’я свого таємного залицяльника

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова нарешті розповіла про кавалера, який довгий час засипав її квітами. Після розлучення з Нікітою Добриніним знаменитість відбивається від подарунків

Після розлучення зі своїм чоловіком, відомим українським телеведучим, Даша Квіткова заінтригувала всіх своїх шанувальників подробицями особистого життя. Зірка зізнається, що тепер живе у власне задоволення й заради свого сина, але протилежна стать таки засипає її знаками уваги. Нещодавно знаменитість розповідала про квіти, які їй дарує таємничий залицяльник.

Виявляється, зізналась Даша Квіткова, букети надсилає військовий. Спершу знаменитість і сама не здогадувалась, хто робить їй приємності. Пізніше блогерці вдалось з’ясувати, хто дарує квіти. Виявилось, що це – чоловік, на ім’я Богдан.

Даша Квіткова розповіла, хто та чому надсилає їй подарунки
Даша Квіткова розповіла, хто та чому надсилає їй подарунки

Українська блогерка зазначила, що військовий побачив її донати та вирішив таким чином віддячити дівчину. Крім того, зізналась Даша Квіткова, вони й зараз підтримують зв’язок – листування у соціальній мережі.

У відповідь на запитання шанувальників знаменитість зауважила, що їй було неймовірно приємно отримати від чоловіка букет квітів.

Даша Квіткова дізналась, хто дарував їй шикарні букети квітів
Даша Квіткова дізналась, хто дарував їй шикарні букети квітів

Варто зазначити, що красиві квіти – не єдиний подарунок, який зірка за останній місяць отримала від шанувальників. Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка показала доволі дорогий презент від чоловіка, з яким, за зізнанням Даші Квіткової, її не пов’язують романтичні стосунки. Втім, можна припустити, що чоловік таки має теплі почуття до знаменитості.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова розповіла про подарунок від загадкового чоловіка й навіть показала презент – це новісінький MacBook темно-сірого кольору.

Даші Квітковій нещодавно подарували MacBook
Даші Квітковій нещодавно подарували MacBook

Відома українська блогерка розповіла, на якій думці зловила себе після такого приємного жесту. Зірка зізналась, що для неї не є проблемою купити собі ноутбук, адже вона цілком спокійно може себе забезпечувати. Втім, Даша Квіткова наголосила, що такі подарунки приємно отримувати саме від кавалерів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини