“Ніколи не думала”: Маша Полякова розповіла, чому вона зустріла свої 18 років в Парижі, а не в Україні

Донька Ольги Полякової Маша Полякова зустріла свій день народження не в рідній Україні, як їй хотілося б, а в Парижі. Дівчинка розповіла, що вона відчуває в цей день.

Українська співачка Ольга Полякова є щасливою мамою двох донечок, одній з яких виповнилося вже 18 років. Зіркова донька розповіла, що зустріла свій день народження не в Україні і ніколи не могла б й подумати, що в таке свято вона буде знаходитися так далеко від дому. Зараз Маша Полякова навчається в одному з найпрестижніших музичних університетів у Великій Британії.

Перед своїм днем народження Маша поїхала в Париж разом зі своїм хлопцем, якого знайшла за кордоном. Дівчина зізнається, що коли почалася війна, їй було 16 років і вона навіть подумати не могла, що буде вчитися в іншій країні, жити та святкувати дні народження не зі своїми рідними людьми.

Також Маша розповідає, що не могла навіть подумати про те, що вона стане студенткою такого престижного навчального закладу і буде будувати своє життя тут, в Лондоні. Для неї така подія стала справжнім переворотом у житті.

Проте, не дивлячись на відстань, дівчинка змогла влаштувати собі неймовірну подію. Маша з бойфрендом почали свій день народження з романтичної прогулянки по нічному місту. В той момент іменинниця усвідомила, що за українським часом їй вже 18 років і настала пора святкувати цей день! Дівчина завершила святкування свого 18-річчя в одному з парижських ресторанів, з якого відкривається неймовірний вид на Ейфелеву вежу.

“Моє бажання сьогодні тільки одне – перемога Україні”, – каже Полякова-молодша.

Прихильники дівчинки в коментарях почали також писати свої привітання та бажати здійснення головної мрії кожного українця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини