“Стовідсоткове так”: Даша Квіткова зізналась, чи пішла б на Холостяк ще раз після розлучення з Добриніним

Відома українська блогерка Даша Квіткова нещодавно розлучилась зі своїм чоловіком Нікітою Добриніним. Знаменитість відповіла на запитання, чи збирається брати участь у популярному реаліті

Шанувальники відомої української блогерки завжди цікавились її особистим життям, тому після розлучення Квіткової та Добриніна інтерес авдиторії лише підвищився. Нещодавно підписники поцікавились у дівчини, чи замислювалась вона над тим, аби ще раз стати учасницею реаліті-шоу “Холостяк”.

Даша Квіткова зазначила, що мати такий досвід у своєму житті – це круто, але повторювати його вона б не хотіла. До слова, на “Холостячку” знаменитість також не хотіла б потрапити, адже вважає, що продюсерам не вдасться знайти так багато чоловіків, які б її зацікавили.

Чесно, я більше не хочу, щоб обирали між мною і ще іншими варіантами. Я – стовідсоткове так

– відповіла блогерка.

До слова, така відповідь знаменитості була цілком імовірною, адже раніше Даша Квіткова вже зізнавалась, що ніколи б не подумала, що взагалі колись стане учасницею подібного проєкту. Хоча досвід участі в реаліті-шоу стала успішною, до того, як стати однією з 25 дівчат, які борються за серце одного чоловіка, колишня дружина Добриніна навіть не підозрювала, що захоче піти на подібне шоу.

Даша Квіткова зізналась, чи хотіла б піти на Холостяк ще раз
Даша Квіткова зізналась, чи хотіла б піти на Холостяк ще раз

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірні проблеми у стосунках зіркової української пари з’явились ще наприкінці 2022 року. У січні 2023 на YouTube-каналі Маші Єфросиніної з’явилось інтерв’ю з Дашею Квітковою, в якому знаменитість зізналась, що вони з Нікітою Добриніним вирішили розійтись. Зірка зауважила, що вони підтримують зв’язок і дуже добре спілкуються заради свого спільного сина Лева.

Даша Квіткова розповіла, що рішення розлучитись вони вже з колишнім чоловіком прийняли разом. Зіркова пара після свого знайомства та одруження після Холостяка-9 була нерозлучна. За цей час, що знаменитості провели разом, вони ніби, зі слів Квіткової, перенаситились одне одним. Саме тому, зізнається Квіткова, тепер їм краще бути поодинці.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розлучення в січні 2023 року
Даша Квіткова та Нікіта Добринін оголосили про розлучення в січні 2023 року

Відома українська блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова стала учасницею дев’ятого сезону популярного реаліті-шоу. Врешті дівчина завоювала увагу Нікіти Добриніна, виграла проєкт та одружилась з чоловіком. Зіркова пара стала першою й поки що єдиною в історії “Холостяка”, яка після завершення шоу створила родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини