“Вона коштує 250 тисяч доларів”: співак Артем Пивоваров розповів про придбану ним коштовність

Артем Пивоваров не залишився осторонь від благодійності, грошових зборів та багато іншого, але це не заважає йому робити дорогі та коштовні покупки.

Український співак та кумир мільйонів дівчат Артем Пивоваров став одним з тих, хто активно допомагає збирати кошти на допомогу Збройним Силам України. Хлопець займається благодійністю не лише в Україні, але й за її межами.

Як розповілає Артем, частину зароблених коштів з концертів, роялті та монетизації соціальної мережі You-Tube він надсилає на підтримку наших хлопців. В співака є багато друзів військових, від яких він дізнається про події на фронті, нагальні потреби та багато іншого. Таким чином, хлопець займається придбанням автівок та донів. Співак зізнався, що нещодавно придбав одну дуже дорогу, але коштовну річ, яку він також передав на передову.

“Ми придбали надзвичайно коштовну річ – мобільний шпиталь. Це коштує 250 тисяч доларів і це тільки один такий мобільний шпиталь, а дрони, автівки, амінуція – не знаю, на десятки, сотні тисяч доларів”, – розповідає Артем.

Артем Пивоваров розповів про дорогу покупку
Артем Пивоваров розповів про дорогу покупку

З початком повномасштабного вторгнення Артем Пивоваров та його команда чітко висловили свою громадянську позицію стосовного наступу з боку росії. Як каже хлопець, він не намагався “достукатися” до своєї російської аудиторії, бо зрозумів, що там нікому буде його почути та зрозуміти.

Крім цього, Пивоваров обірвав стосунки зі всіма своїми, так званими, друзями в російського шоу-бізнесу. Відомо, що він писав пісні для Діми Білана та Філіпа Кіркорова, а також, їздив на різні фестивалі, що проводились в Сочі та в Москві. З першої ракети, що впала на українську землю, співак забув про існування добрих та теплих стосунків зі всіма людьми, що живуть на території росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини