Зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал показала свого підростаючого сина: “Виросла нога на 2 розміри”

Українська акторка та зірка серіалу "Свати" поділилася рідкісними кадрами свого маленького сина, який дуже швидко росте. Акторка зізналася, що не встигає купувати йому речі.

Анна Кошмал – відома українська акторка, яка отримала велику славу завдяки зйомкам у серіалі “Свати”. Попри те, що зйомки принесли дівчині таку велику популярність, вона відмовилась продовжувати співпрацю з російськими режисерами і повернулась до діяльності в Україні. Звісно, прихильників з росії в неї майже не залишилося, але Анна радіє, що українського глядача в неї стало значно більше.

Анна Кошмал активно веде свої соціальні мережі та не забуває ділитися подробицями зі свого особистого життя. Дівчина показала рідкісне фото свого маленького сина, який дуже швидко росте. Акторка вирішила піти з ним по магазинах.

“Так, так ми ходимо по магазинах. За зиму у Мишка виросла нога на 2 розміри. Я трохи в шоці. Тільки і встигай купляти нове взуття”, – пише дівчина в описі під фото.

Анна Кошмал показала рідкісні кадри свого сина
Анна Кошмал показала рідкісні кадри свого сина

Перед цим акторка розповідала про своє ставлення до кави. Анну запитали, скільки чашок кави або чаю вона випиває за цілий день. Дівчина розповіла, що вона вже давно відмовилась від щоденного вживання кави. Цей продукт акторка замінила на більш корисний – чай або матчу тому, що вона не зневоднює організм, працює, як потужній антиоксидант, не впливає на роботу серця і значно довше тримає бадьорим.

Також дівчина поділилася першими весняними кадрами з фотосесії на одній з вулиць Києва. Дівчина позує біля самокату, широко посміхається та радіє приходу весни. За словами Кошмал, коли навколо все цвіте, вона відчуває цінність свого життя.

“Бачила, як ви робили цю зйомку, коли проїзджала повз вас”, – написала одна з прихильниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини